Urinari scurte si dese
Buna ziua! Baietelul meu in varsta de
aproape 5 ani in ultima perioada urineaza putin si des( asta insemnand in interval de o ora de 6-7 ori), uneori are senzatia ca vrea sa faca insa nu iese nimic..
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
aproape 5 ani in ultima perioada urineaza putin si des( asta insemnand in interval de o ora de 6-7 ori), uneori are senzatia ca vrea sa faca insa nu iese nimic..
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
1 comentarii
Buna ziua
Este foarte probabil ca baietelul Dvs. sa aiba infectie urinara. Adresati-va medicului de familie, care va va indica analize medicale si terapie conform cu rezultatele analizelor. Sanatate !
Este foarte probabil ca baietelul Dvs. sa aiba infectie urinara. Adresati-va medicului de familie, care va va indica analize medicale si terapie conform cu rezultatele analizelor. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce boala de rinichi prezinta simptomele urmatoare?
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 2urinari dese
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 15Urinez foarte des zi si noapte
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 0urinez prea des noaptea
- 3Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 0Klebsiella
- 0Urinare frecventa si durere surda in zona bazinului in dreapta
- 0Urinari dese..foarte dese
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 0Scurgeri maronii
Mai multe informații despre: Infectia urinara la copil Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: