urineaza f des
Buna ziua.Ma numesc Elena si am un baietel de 4 ani care dupa a doua inf urinara cu proteus si tratata cu antibiotice, el tot mai urineaza f des.Cine stie si a trecut prin asa ceva as dori sa-mi dea un sfat. El nu are nici dureri, nici usturimi.Multumesc.
2 comentarii
Aceasta este urmarea deasa a antibioticelor si tratamentelor daunatoare. Aceasta afectiune apare f. f. des de la anatibiotice. Antiboticele nu fac deloc bine ci numai rau..si acesta de durata. De antibiotice nu este nevoie decat poate in cazuri cu pericol de moarte...si des nici macar atunci pt. cineva care cunoaste si alte metode. Dar doctorii le trag de decenii intregi la fel fara sa vada urmarile tratamentelor pe care le prescriu la fel ca si in cazul amalgamului toxic folosit de dentisti secole intregi. Acum il evita toti...
Mergeti la un medic homeopat si faceti un scurt tratament homeopat. Exista mai multe remedii din care la copii 1.-2 doze din aceste remedii fara efecte secundare pot elimina simptomele prezente.
Daca nu stiti pe nimeni scrie-ti mie.
Mergeti la un medic homeopat si faceti un scurt tratament homeopat. Exista mai multe remedii din care la copii 1.-2 doze din aceste remedii fara efecte secundare pot elimina simptomele prezente.
Daca nu stiti pe nimeni scrie-ti mie.
Multumesc. Nu stiu nici un astfel de medic.Si 2 doze de ce anume sa-i dau?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 6probleme cu rinichi?
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 0Uretrita-analize necesare
- 0Probleme Urinare
- 1Rinichi?spate?
- 2buna seara !spuneti-mi ce sa fac.
- 7Nevoie permanenta de a urina + disconfort
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 0Interpretare analize ginecologie
- 2Prurit vaginal
- 1urinat frecvent
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 3Urinari frecvente.
- 1Picioare reci si urinari frecvente
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: