Vaccinarea copiilor - o bomba cu ceas medicala

33 comentarii 1 2
0
19-12-2011, ora 20:02
claudia pop
Nu este medic/terapeut
claudia pop
buna seara
as dori sa intreb pana la ce varsta se poate face pojarul ?
0
15-02-2012, ora 12:56
georgepuiu
Nu este medic/terapeut
georgepuiu
Draga Madelaine,
sper ca nu e tardiv comentariul meu. Fiul meu, de 4 ani, a fost diagnosticat cu dermatita atopica in primele zile de viata, facea diferite tipuri de alergii si, la un moment dat, a facut o criza urata de astm bronsic alergic. Am incercat diferite tratamente cu corticoizi si alte substante "grele". Rezolvarea a venit din partea unui medic homeopat. Iti sugerez sa consulti unul, care iti va da un remediu neinvaziv si netoxic.
0
23-06-2013, ora 17:01
navzar1976
Nu este medic/terapeut
navzar1976
vaccinurile voastre mi-au omorat copilul in varsta de 8 luni.sa ardeti in iad doctorilor nesimtiti.platesc lunar cate 300 ron la sanatate din salariu iar voi mi-ati omorat copilul cu vacccinul de 4 luni.de ce nu vb de efectele negative ale vaccinurilor si de ce nu recunoasteti ca prostiti lumea sa faca vaccin la copii ca sa castige statul roman.urasc romania si faptul ca m-am nascut in romania.urasc medicii din romania care mi-au omorat copilul, dar ei nu fac vaccin copiiilor lor.sa putreziti in iad medici de doi lei sclavii masonilor, criminalilor o sa platiti in viata de dupa moarte.de ce nu spuneti ca vaccinurile distrug sistemul imunitar al bebelusilor cum a patit copilul meu care a murit in chinuri la spitalul sf maria din iasi, toate organele aflandu-se in stare de staza ca si cum ar fi avut sida.
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.