vaccinul antigripal

05-11-2007
aleena
Nu este medic/terapeut
aleena
buna sunt mama unui baietel de 7 ani care la varsta de 1 an a fost operat de tetralogia fallot as vrea sa i fac vaccinul antigripal as dori sa va intreb de ce majoritatea medicilor refuza sa i l faca intrebandu ma daca a luat anticooagulante?mentionez ca i s a mai facut acest vaccin si acum doi ani
ce diferenta este anul acesta?va multumesc anticipat
2 comentarii
0
30-12-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In principiu, tratamentul anticoagulant recent determina contraindicatii pentru interventii sangerande. Daca nu a luat tratament anticoagulant recent (3-4 luni), daca nu e alergic la ou (probabil ca nu e din moment ce a mai facut acest vaccin) si mai ales daca nu are febra sau un episod infectios acut ar putea fi vaccinat. Pentru mai multa siguranta, efectuati testele de coagulare (TS, TC, INR, hemleucograma) la un laborator pentru ca medicul sa se convinga ca nu sunt riscuri. In principiu, are indicatie pentru vaccinare antigripala.
0
02-10-2009, ora 10:44
ti
Nu este medic/terapeut
ti
Am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor celor dispusi sa-mi ofere informatii despre operatia de tetralogia fallot. Am o fetita de 3, 5 luni si sufera de aceasta boala si mi-a fost indicata operatia.Va rog din suflet cine a mai trecut prin asemenea operatie sa-mi dea si mie mai multe detalii: doctori, costuri, postoperatie...etc.astept mesaj pe ID i_tudose, daca nu sunt on line lasati off line. Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât de eficient este vaccinul antigripal 2018?
  • STUDIU: Eficiență modestă a vaccinurilor antigripale la adulții sănătoși
  • Vaccinul antigripal reduce la jumătate riscul de deces la pacienții cu insuficiență cardiacă
  • 90% dintre persoanele internate cu gripă au alte comorbidități
  • O serie de studii noi certifică eficiența tuturor vaccinurilor antigripale
  •