Vanat la picioare !
Copilul meu care are 4 ani e vanat la ambele picioare.. Adica s-a lovit de mai multe ori, noi stam la tara si se mai joaca prin curte, cade se ridica si tot asa
Dar acum imi pare ciudat ca e vanat la ambele picioare, pe langa rotula si mai jos.. Are cateva coji de la palitura dar as vrea sa stiu daca il afecteaza cu ceva
Nu il doare :) dar poate sa se produca vreo infectie sau ceva de genu ? Sunt speriat si as vrea sa stiu daca sa il duc la medic
Dar acum imi pare ciudat ca e vanat la ambele picioare, pe langa rotula si mai jos.. Are cateva coji de la palitura dar as vrea sa stiu daca il afecteaza cu ceva
Nu il doare :) dar poate sa se produca vreo infectie sau ceva de genu ? Sunt speriat si as vrea sa stiu daca sa il duc la medic
1 comentarii
As vrea sa stiu, ce pot face, sau ce pot lua, am dureri in jurul coapselor, ma ustura carnea, cand ating acel loc simt furnicaturi.Am facut tot felul de analize..dar pe mine totusi ma doare, nu pot dormi noaptea, nu pot imbraca un pantalon cu talie mai joasa, spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac.Multumesc mult
Alte subiecte recente din această secțiune: