vergeturi pe toate zonele !
Buna ziua ! Eu sunt Alex am 16 ani, cu cev atimp in urma am avut niste probleme de sanatate si am avut un tratament cu aerosoli si medicamente ! Din cauza acestora m-am ingrasat foarte tare si mi-au aparut vergeturi pe corp, pe burta si in zona picioarelor la incheieturi si in jurul genunchiului ! Este oribil, ele sunt rosii spre roz unele le am de mai bine de o luna aproape 2, si vad ca nu trec, am citit ca nu voi mai scapa de ele toata viata, iar solutia cu laserul este exclusa momentan ! Am incercat diverse creme, insa este o solutie sa le maschez ? vine o vara lunga si nu vreau sa stau numai cu pantaloni lungi pe mine :( Se pot elimina, sau masca, in cat timp dispar sau dispare acea culoare si revine spre ceva asemanator cu culoarea pielii ? Merg bronzate ? in acest mod nu s-ar mai ibserva chiar asa ? si ce ar trebuii sa fac in acest moment ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns :D
2 comentarii
va rog sa-mi raspundeti, am nevoie urgent de cateva sfaturi !
haideti oamnei buni cer mult ? dati-mi si mie un raspuns ca stau de atatea zile si nimeni nu da niciun semn :(
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Probleme crestere copil 12 ani
- 3Penis 3cm 13 ani
- 1Probleme dezvoltarea
- 5Penisul mic la 13 ani
- 0Durere spate - episoade
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Desprindere preput
- 1Cum pot preveni cosurile?
- 1Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 1Penisul - mai poate creste pana la varsta de 18 ani?