vergeturi pe toate zonele !

29-05-2010
manky
Nu este medic/terapeut
manky
Buna ziua ! Eu sunt Alex am 16 ani, cu cev atimp in urma am avut niste probleme de sanatate si am avut un tratament cu aerosoli si medicamente ! Din cauza acestora m-am ingrasat foarte tare si mi-au aparut vergeturi pe corp, pe burta si in zona picioarelor la incheieturi si in jurul genunchiului ! Este oribil, ele sunt rosii spre roz unele le am de mai bine de o luna aproape 2, si vad ca nu trec, am citit ca nu voi mai scapa de ele toata viata, iar solutia cu laserul este exclusa momentan ! Am incercat diverse creme, insa este o solutie sa le maschez ? vine o vara lunga si nu vreau sa stau numai cu pantaloni lungi pe mine :( Se pot elimina, sau masca, in cat timp dispar sau dispare acea culoare si revine spre ceva asemanator cu culoarea pielii ? Merg bronzate ? in acest mod nu s-ar mai ibserva chiar asa ? si ce ar trebuii sa fac in acest moment ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns :D
2 comentarii
0
31-05-2010, ora 09:43
manky
Nu este medic/terapeut
manky
va rog sa-mi raspundeti, am nevoie urgent de cateva sfaturi !
0
03-06-2010, ora 12:17
manky
Nu este medic/terapeut
manky
haideti oamnei buni cer mult ? dati-mi si mie un raspuns ca stau de atatea zile si nimeni nu da niciun semn :(
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul