vitamins for the hair, natures bounty

03-08-2010
alexia17
Nu este medic/terapeut
alexia17
am de ceva vreme probleme cu caderea parului, am incercat tot felul de tratamente, dar nu am vazut nici un rezultat.
astazi mi-am luat de la farmacie vitamins for the hair de la natures bounty si ma intereseaza sa stiu daca aceste vitamine au ceva efecte secundare...pot sa ma ingras de la ele?sau...pot ele favoriza cresterea parului si in alte locuri decat cel dorit?
a mai folosit cineva aceste pastile?
multumesc anticipat
2 comentarii
0
24-11-2010, ora 15:52
anda87
Nu este medic/terapeut
anda87
Buna alexia ! Sunt ceva rezultate in urma acestui tratament ? Si eu am aceesi problema ca si tine si cineva mi-a recomandat aceste pastile... merita incercate ?
0
24-11-2010, ora 18:40
alexia17
Nu este medic/terapeut
alexia17
Buna Anda..Ce pot sa iti zic..sunt bune, dar nu foarte:)eu am luat o cutie, are vreo 60 de pastile..cate una in fiecare zi, si problema s-a ameliorat mult..insa nu te astepta sa vezi ceva rezultate f repede..eu am asteptat pana am terminat cam trei sferturi din cutie ca sa observ ceva..insa, in general, sunt bune..
cat despre problema ingrasatului, eu cat timp le-am luat, am pus 2-3 kg, pe care le-am dat jos imedait, fara niciun efort, imediat ce am terminat pastilele..
eu zic sa le iei, pentru ca e un pas inainte..rau nu are ce sa iti faca...si sunt destul de bune:)mai ales ca nu are efecte secundare..:D
sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor:)
o zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns