Vreau sa ma refugiez în religie si spiritualitate.M-am saturat de societatea asta bolnava

10-06-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Parca vreau sa ma desprind de lumea și societatea asta agitata, plina de stres, consumerism și fuga după bani și lucruri materiale și sa ma apropii de Dumnezeu, sa dobândesc liniștea și pacea sufleteasca.Am văzut ca în lumea asta contează în mare parte doar banii și sa ai cât mai mult, sa ai reputație, sa aduni, sa ai 1000 de responsabilități joburi, treburi sa fim intr-o competiție unul cu celalalt adică care e mai deștept, care are mai mult, care e mai bine văzut etc
Stop! Mi se par de la un timp cele mai mari prostii astea, nu mai vreau, nu mai vreau sa cumpăr, sa fiu cineva, sa adun, sa am mai mult, sa fiu văzut bine, sa ma duc sa ma distrez și desfatez cu toate tâmpeniile apărute în societate și nu mai vreau sa ma identific cu societatea asta laica bolnava sufletește și spiritual un fuga după bani, slujbe și lucruri materiale cât mai multe și cât mai atrăgătoare.Nu sunt și nu suntem în competiție cu nimeni și în plus tot ce contează în viata asta e sănătatea, liniștea/pacea, sufleteasca, relația cu Dumnezeu și sa ne bucuram de lucrurile mici ale vieții ca ele pana la urma sunt de fapt Mark.(asa am vazut ca spunea un înțelept). Deci pentru ce sa ma stresez în viata asta și sa ma consum pentru toate nimicurile, sa cumpăr, sa adun și sa lupt sa ajung cineva când eu vreau doar sănătate și mai ales pace sufleteasca? Când eu vreau sa ma bucur de lucrurile mici nu sa tânjesc după averi, lux, bani mulți etc
Și nici sa mai trăiesc în stilul consumerist și comercial. Faza e ca majoritatea se învârt im jurul banilor, a slujbelor bine plătite și a adunării a cât mai multe lucruri materiale, lux, confort.Lumea e în gat după bani, societatea actuala e construita pe consumerism, comercial, bani, a cumpăra, comerț, reclame, agitație, stres, competiție între noi (și degeaba) dar uitam ce e mai important:Pacea sufleteasca și mai ales Dumnezeu. Bucuria de a trai simplu.M-am saturat de societatea asta bolnava și m-am hotărât sa Îl caut pe Dumnezeu și sa ma refugiez în religia crestina si in spiritualitate. Las pe alții sa fuga numai după bani, joburi cât mai bine plătite, lux, materialiste, plăceri, desfătare, distracții zadarnice si imorale căci eu o sa ma ocup de relatia mea cu Dumnezeu Iisus Hristos.
Voi nu ați simțit niciodată sa faceți la fel? Nu v-ati saturat de societatea asta bolnava si put comerciala unde doar banul, a avea, a aduna și a fi cineva contează? Eu zic sa ne întoarcem la Dumnezeu, la trăit cât mai simplu și la spiritualitate, sa ne bucuram de lucrurile simple și mici căci de fapt asta e esență și tot ce conteaza, nu luam nimic cu noi după moarte asa ca de ce tot stresul și agitația asta în lume?
4 comentarii
1
10-06-2023, ora 17:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ca sa dobandesti pacea sufleteasca nu trebuie sa judeci pe nimeni. Detaseaza-te! Oricum tu ai lumea ta in care traiesti. Nu esti nevoit sa traiesti in mijlocul societatii si sa iti castigi traiul zi de zi. Cu viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu, nu te simti ferit de raul din societate?
0
10-06-2023, ora 22:05
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da dragule, daca toata lumea ar gindi ca tine ramineam in epoca de piatra, maiii tata mai ! Se vede ca esti un tinar ne realizat caruia nu-i place munca si e mai comod sa -l caute pe Dumnezeu. Cuta-l si-ti va da ce vrei tu, ca are de toate, mai ales celor ca tine.
1
11-06-2023, ora 00:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ tassevasi

Vorbesti foarte urat cu persoane despre a caror viata nu stii nimic. Rusine!
0
11-06-2023, ora 17:12
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cer scuze , dacă se prezenta nu scriem nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.