Impachetari cu aur

©

Autor:

Impachetari cu aur
Daca iti doresti sa stralucesti precum aurul, acum este posibil. Saloanele de infrumusetare au introdus un nou ingredient in tratamentele sale: aurul.

Crema folosita pentru impachetare cu aur are la baza elemente naturale pentru hidratarea pielii si aur (de 23 Karate) pentru a-i da tenului stralucirea catifelarea si elasticitatea.

Ingredientii bioactivi ai cremei sunt: iedera, proteine de orez, avocado, amestec de unt (unt de shea, de cacao, masline si de jojoba) plus extracte de plante.

Cum se foloseste impachetarea cu aur?
Impachetarea cu aur variaza in functie de efectele urmarite. Se pot face impachetari "la rece"; in acest caz ii confera tenului: stralucire, elasticitate si catifelare precum si "la cald" - la termocuverta care are si rol de slabire.

O impachetare cu aur are la baza urmatoarele etape:
- atat la prima cat si la a cincea sedinta (din pachetul de 10 sedinte) trebuie sa se realizeze o exfoliere corporala profesionala SPA,
- se aplica pe zona de tratament masca de aur, se infasoara in cearcef de plastic si se introduce in termosauna, timp de max. 40 minute,
- dupa desfoliere se aplica o crema anticelulitica, hidratanta SPA cu particule de aur

Care sunt beneficiile impachetarii cu aur?
Beneficiile impachetarii cu aur sunt: aspectul de coarja de portocala este diminuat (dupa 3 sedinte "la cald"), dupa 10 sedinte succesive se scad pana la 15 cm.

Cine poate folosi impachetarea cu aur?
Oricine poate utiliza tratamentul cu aur DOAR la "la rece". In schimb, impachetarea cu aur "la cald" este interzisa persoanelor cu probleme cardiace grave, care sufera de epilepsie, spasmofilie, cancer, boli genetice si femeilor insarcinate.

Data actualizare: 16-05-2019 | creare: 30-07-2009 | Vizite: 4745
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: