ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Servicii psihologice online: Evaluarea psihologica si tratamentul psihoterapeutic al depresiei.

Servicii psihologice online: Evaluarea  psihologica si tratamentul psihoterapeutic al depresiei.
Autor: Iulia Buzan

Psihoterapia depresiei - evaluare psihologică și tratament psihoterapeutic online

Participanți: sunt așteptate să participe persoanele interesate de evaluarea și tratarea depresiei, cu domiciliul în țară sau străinătate;

Costuri: 400 lei - pachet evaluare psihologică personalizată; 600 lei - tratament psihoterapeutic personalizat - se realizeaza prin punerea la dispozitie a modulelor terapeutice aferente programului personalizat, pe o durata de 4 luni; 250 lei/50 min - sedință de videoterapie;

Înscrieri: la numarul de telefon 0727665277; mail: buzanpsiholog@gmail.com

 

1 din 5 oameni sunt afectați de depresie. Cei mai mulți dintre ei nu își înțeleg problema, nu sunt diagnosticați, nu primesc ajutorul de care au nevoie. Trebuie să discutăm deschis despre depresie și să o privim ca atare: este o problemă de sănătate mentală pentru care există tratament. Depresia poate afecta multe arii ale vieții, dar ea nu înlătură identitatea și potențialul persoanei afectate. Cu tratamentul potrivit, persoanele cu depresie se pot recupera și își pot recâștiga încrederea să spună: “sunt tot eu”.

Programul vă pune la dispoziție:

  • evaluare rapidă și validă a simptomelor de depresie și a problemelor asociate. Diagnostic corect și evaluare avansată a factorilor care au produs și care au menținut depresia. 
  • tratament complet pentru depresie, structurat în module terapeutice care abordează toate aspectele depresiei. Exerciții terapeutice eficiente. Ședințe online de videoterapie si monitorizarea periodică a simptomelor.
  • informații multimedia bazate pe date științifice care vă ajută să înțelegeți ce este depresia, în ce forme poate apărea și ce factori duc la apariția ei. Informații despre psihologia și biologia depresiei, factorii care o mențin și alternativele de tratament.

 

 

 
Programare