ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Servicii psihologice online: Evaluarea psihologica si tratamentul psihoterapeutic al anxietatii.

Servicii psihologice online: Evaluarea  psihologica si tratamentul psihoterapeutic al anxietatii.
Autor: Iulia Buzan

 

Psihoterapia anxietății - evaluare psihologică și tratament psihoterapeutic online

Participanți: sunt așteptate să participe persoanele interesate de evaluarea și tratarea anxietății, cu domiciliul în țară sau străinătate;

Costuri: 400 lei - pachet evaluare psihologică personalizată; 600 lei - tratament psihoterapeutic personalizat - se realizeaza prin punerea la dispozitie a modulelor terapeutice aferente programului personalizat, pe o durata de 4 luni; 250 lei/50 min - sedință de videoterapie;

Înscrieri: la numarul de telefon 0727665277; mail: buzanpsiholog@gmail.com

 

Fiecare dintre noi suntem nelinistiti sau ingrijorati in anumite momente din viata. Uneori ne este teama de ce s-ar putea intampla, alteori ne dam seama ca nu ne putem controla reactiile. Cum va afecteaza viata aceste stari? Cat de mult ati pierdut sau la cate ati renuntat din pricina temerilor, fricilor sau ingrijorarilor dumneavoastra?

Anxietatea este cea mai raspandita tulburare emotionala. Milioane de oameni sufera de anxietate in intreaga lume. O anxietate scazuta este un lucru firesc, o anxietate moderata va poate afecta viata, insa o anxietate crescuta va poate face viata un cosmar.

Prin participarea la acest program, veți obține:

  • evaluare rapidă și validă a simptomelor de anxietate și a problemelor asociate. Diagnostic corect și evaluare avansată a factorilor care au produs și care au menținut anxietatea.
  • tratament complet pentru anxietate, structurat în module terapeutice care abordează toate aspectele anxietății. Exerciții terapeutice eficiente. Ședințe online de videoterapie pentru monitorizarea  periodică a simptomelor.
  • informații multimedia bazate pe date științifice care vă ajută să înțelegeți ce este anxietatea, în ce forme poate apărea și ce factori duc la apariția ei. Informații despre psihologia și biologia anxietății, factorii care o mențin și alternativele de tratament.

 

 

 
Programare