ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Logopedie Logopedie Brasov

ASC Clinic devine începând cu anul 2016 Josephine Clinique!  ASC Clinic a fost înființat în 2006, de către Adriana Blaj medic specialist MF, competenta în homeopatie și Gheorghe Blaj  licențiat în drept, inițiator și promotor al programelor din creșele și grădinițele din Brașov - Școala părinților. 

 

În 2007 ASC Clinic își începe activitatea cu un modest cabinet de homeopatie,  cabinet care promova în primul rând  medicina preventivă,  dar oferea și soluții terapeutice homeopate celor în suferință.

Doi ani mai târziu - 2009 - homeopatiei i se alătură și acupunctură, un cabinet de masaj, reflexoterapie și proceduri de detoxifiere.

După încă doi ani - 2011 - din dorința de a acoperi cât mai multe nevoi ale pacienților noștri am completat oferta noastră cu alte specialități - psihologie, nutriție, kinetoterapie, aerobic,  gimnastica medicala și acum și personal trainer.

Din 2014 ASC Clinic începe o colaborare cu Centrul de pregătire și educație în sănătate BULUŞ – București, oferind șansă celor care doresc sa se formeze ca tehnician nutriționist, sa urmeze cursurile la clinica noastră, având ca lector pe Gheorghe Blaj.

 

Iunie 2016 este și un moment aniversar - 10 ani - de existenta, dar și un moment  de recunoștință pentru o persoana care a reușit după mama mea, căreia ii sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt și am realizat în viată, să îmi schimbe optica asupra vieții.  Acesta persoana este Dna Josephine. 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare