Dr. Anca Boiesteanu

  • Telefon: 0742430574
  • Localitate: Tulcea (Tulcea)
  • Loc de muncă actual: ADERM - Dr.Anca Boiesteanu
  • Specialitate: Dermato-venerologie

Sunt absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T Popa Iasi, promotia 2007-2013. In decursul ascensiunii profesionale, am sustinut examenul de rezidentiat in sesiunea noiembrie 2013 unde am “fost aleasa” de cea mai frumoasa specializare, dermatologia.

 

Dupa 4 ani de rezidentiat fructificati din plin in Spitalul Clinic Colentina Bucuresti, avand ca mentor un medic exceptional, complex, complet si pasionat, ce a contribuit definitoriu la formarea mea ca medic, ca specialist dermatovenerolog si ca om, ma intorc in orasul natal pentru a va face utile cunostintele, pasiunea si experienta in dermatologie. Pe parcursul stagiaturii, am participat la numeroase manifestari stiintifice, workshopuri nationale si internationale ce mi-au adus o imbunatatire si o actualizare a cunostintelor medicale, dobandind competente in dermatoscopie, dermato-chirurgie si dermato-cosmetologie.

 

In prezent sunt membra a Societatii Romane de Dermatologie, membra a Asociatie Dermatologice din Moldova si membra a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul nostru: www.aderm.ro