Crează un cont nou pe ROmedic

Atenție: dacă doriți să adresați o întrebare pe Forumul ROmedic este necesar alt tip de cont - înregistrați-vă aici.
Există 3 tipuri de conturi pe Indexul Medical ROmedic. Vă rugăm să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs:

Cont de tip
Cabinet/Clinică Medicală
Reprezentați un cabinet sau o clinică medicală și doriți să apăreți în lista de Cabinete și clinici medicale (pentru a vă promova serviciile medicale).

Creează cont
Cont de tip
Firmă Medicală
(promovare produse)
Reprezentați o firmă ce comercializează produse medicale și doriți să vă înscrieți în Indexul Medical ROmedic pentru a vă promova produsele.

Creează cont
Cont de tip
General
Nu reprezentați un cabinet sau o firmă medicală însă doriți să publicați pe Indexul Medical ROmedic anumite informații medicale (de exemplu un anunț medical).

Creează cont


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Carmen Farkas, Cabinet individual de psihologie (Brasov)
Membru ROmedic din 04-09-2012

Doresc să îmi exprim aprecierea față de colaborarea mea cu ROmedic și mă bucur enorm că am ocazia să-mi promovez serviciile pe acest site. Mă declar foarte mulțumită de serviciile prestate, de promptitudinea și profesionalismul reprezentanților ROmedic. Azi mulțumesc, în special, d-nei Anny Sescu, care mi-a oferit întotdeauna suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru promovarea cabinetului meu și a serviciilor profesionale pe care le ofer.
Recomand ROmedic ca fiind un colaborator profesionist de încredere pentru toți specialiștii din domeniul medical, care doresc servicii de calitate.
Cu deosebită stimă,
psih.Carmen Farkas

Testimonial
Popovici Aida - Cabinet de Psihologie popovici aida, Popovici Aida - Cabinet de Psihologie (Constanta)
Membru ROmedic din 30-06-2010

ROMEDIC a fost prima mea colaborare in materie de promovare. Impactul a fost maxim, am devenit vizibila intr-o lume a profesionistilor din domeniul serviciilor de sanatate. Le doresc sa creasca mari, asa cum si ei ne-au ajutat pe noi... sa crestem.

Testimonial
ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA CONSTANTIN FARAH, ALFA & OCULUS MEDICAL CONSTANTA (Constanta)
Membru ROmedic din 27-10-2009

Colaborarea mea cu site-ul Romedic mi-a demonstrat utilizarea facila, eficacitatea, complexitatea, seriozitatea si grafica deosebita. BRAVO!!!!!!!!!!!!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)