Crează un cont nou pe ROmedic

Atenție: dacă doriți să adresați o întrebare pe Forumul ROmedic este necesar alt tip de cont - înregistrați-vă aici.
Există 3 tipuri de conturi pe Indexul Medical ROmedic. Vă rugăm să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs:

Cont de tip
Cabinet/Clinică Medicală
Reprezentați un cabinet sau o clinică medicală și doriți să apăreți în lista de Cabinete și clinici medicale (pentru a vă promova serviciile medicale).

Creează cont
Cont de tip
Firmă Medicală
(promovare produse)
Reprezentați o firmă ce comercializează produse medicale și doriți să vă înscrieți în Indexul Medical ROmedic pentru a vă promova produsele.

Creează cont
Cont de tip
General
Nu reprezentați un cabinet sau o firmă medicală însă doriți să publicați pe Indexul Medical ROmedic anumite informații medicale (de exemplu un anunț medical).

Creează cont


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
SC SINOGLASS SRL Lavinia Daraban, SC SINOGLASS SRL (Bucuresti)
Membru ROmedic din 21-03-2009

Daca Romedic merge la scoala ,Sinoglass a inceput gradinita , am crescut impreuna (aproape) si ,ca frate/sora mai mare Romedic ne-a ajutat foarte mult in promovarea produselor noastre online,lucru pentru care ii multumim.

Testimonial
SOSA IOANA CARMEN, CABINET MEDICAL PNEUMOLOGIE SI HOMEOPATIE DR. SOSA IOANA (Cluj Napoca)
Membru ROmedic din 28-10-2009

In urma cu ceva timp nu credeam ca prezenta pe un site poate fi atat de importanta. Credeam ca in continuare adresabilitatea mai mare a pacientilor catre un medic se face prin viu grai de la un pacient la altul. Se pare insa ca pacientii cauta pe internet cabinete medicale, clinici , laboratoare in profilul in care sunt interesati. Personal imi place site-ul ROmedic pentru ca se poate intra oricand in contul personal , sa se adauge sau sa se modifice informatiile. ROmedic se afla printre primele site-uri atunci cand un pacient da cautare pe Google, cautand un cabinet anume.

Testimonial
Denta Care Dr. Pomana Tudor, Denta Care (Cluj-Napoca)
Membru ROmedic din 19-10-2009

Apar bine in motoarele de căutare și chiar ne vin pacienți prin ROmedic. Avem mereu agenda plină de programări, iar când postăm un job disponibil primim aplicații. Suntem mulțumiți!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)