Crează un cont nou pe ROmedic

Atenție: dacă doriți să adresați o întrebare pe Forumul ROmedic este necesar alt tip de cont - înregistrați-vă aici.
Există 3 tipuri de conturi pe Indexul Medical ROmedic. Vă rugăm să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs:

Cont de tip
Cabinet/Clinică Medicală
Reprezentați un cabinet sau o clinică medicală și doriți să apăreți în lista de Cabinete și clinici medicale (pentru a vă promova serviciile medicale).

Creează cont
Cont de tip
Firmă Medicală
(promovare produse)
Reprezentați o firmă ce comercializează produse medicale și doriți să vă înscrieți în Indexul Medical ROmedic pentru a vă promova produsele.

Creează cont
Cont de tip
General
Nu reprezentați un cabinet sau o firmă medicală însă doriți să publicați pe Indexul Medical ROmedic anumite informații medicale (de exemplu un anunț medical).

Creează cont


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Nova Fit 2000 Andrei Filipate, Nova Fit 2000 (Bucuresti)
Membru ROmedic din 01-02-2007

Apreciez foarte mult modul in care ROmedic a crescut si faptul ca sunt sunat constant pentru a oferi feedback. Mai mult decat atat, produsele incarcate aici apar mai bine si decat pe site-ul oficial.

Testimonial
Carmen Farkas, Cabinet individual de psihologie (BRAȘOV)
Membru ROmedic din 04-09-2012

Doresc să îmi exprim aprecierea față de colaborarea mea cu ROmedic și mă bucur enorm că am ocazia să-mi promovez serviciile pe acest site. Mă declar foarte mulțumită de serviciile prestate, de promptitudinea și profesionalismul reprezentanților ROmedic. Azi mulțumesc, în special, d-nei Anny Sescu, care mi-a oferit întotdeauna suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru promovarea cabinetului meu și a serviciilor profesionale pe care le ofer.
Recomand ROmedic ca fiind un colaborator profesionist de încredere pentru toți specialiștii din domeniul medical, care doresc servicii de calitate.
Cu deosebită stimă,
psih.Carmen Farkas

Testimonial
AMT DENT Sas Adina, AMT DENT (Cluj Napoca)
Membru ROmedic din 29-10-2009

Romedic este de un real folos atat pentru medici cat si pentru pacienti. Este un site pe care gasesti tot ce doresti, de la promovare, la sfaturi si raspunsuri din toate domeniile medicinii. Multumesc Romedic

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)