Dr. Balint Gib Marius

Programare
  • Telefon: 0770875275
  • Localitate: Timisoara (Timis)
  • Loc de muncă actual: SB Clinique (Str Romulus, Nr 46)
  • Specialitate: Pneumologie
  • Competențe: Pneumologie/Somnologie/Polisomnografie/Apnee in somn
Balint Gib Marius

Absolvent al Facultăţii de Medicină și Farmacie Timișoara, Dr. BALINT a efectuat specialitatea de Pneumologie în cadrul Spitalului „Victor Babeș” Timișoara timp de 3 ani iar urmatorii doi ani în Belgia, la Arlon.

 

Și-a continuat cariera medicală la Dunkerque, în Franţa, timp de 4 ani. În acest serviciu de Pneumologie, Dr. BALINT s-a ocupat de cazuri complexe cu diverse patologii respiratorii.

 

În acești ani de practică medicală în Franţa, Dr. BALINT a efectuat nenumărate bronhoscopii, testări cardio-metabolice (ergospirometrii), diagnosticul Apneei în Somn prin investigații Polisomnografice și tratament prin terapie CPAP.

 

În anul 2013 Dr. BALINT a obţinut competenţa de Reabilitare Respiratorie în cadrul Universităţii de Medicină „François Rabelais”, la Tours, Franţa şi ulterior a făcut parte din echipa de fondatori ai Serviciului de Reabilitare Respiratorie Zuydcoote, Franţa.

 

În anul 2016 a obţinut titlul de Somnologist - Expert in Sleep Medicine, în cadrul European Sleep Research Society.

 

Dr. BALINT a publicat lucrări și participă frecvent la congrese și cursuri de specializare.

 

Dr. BALINT continuă să colaboreze cu multiple centre medicale din Franţa, cu diverse asociaţii cu scop de promovare a formării medicale continue atât în Franţa, cât și în România.