Dr. Cojocariu Gabriel

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Clinica Dentica
  • Specialitate: Chirurgie dento-alveolară (dentară)
  • Specialitate secundară: Implantologie
  • Competențe: Parodontologie
Cojocariu Gabriel

Medic Stomatologie Generala Specialist Implantologie Orala, Coordonator echipa chirurgicala

Dr. Gabriel Cojocariu a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie ” Carol Davila” din Bucuresti. A continuat specializarea in domeniul implantologiei si chirurgiei orale participand la numeroase cursuri atat in Romania ( Competenta in Implantologie Orala sub atenta coordonare a Prof. Universitar Dr. Sirbu Ioan) cat si in strainatate.

In anul 2016 obtine titlul de Master of Science in Oral Implantology in cadrul Universitatii Gugliemo Marconi din Roma, Italia in colaborare cu Istituto Stomatologico Toscano sub coordonarea renumitului chirurg Prof. Dr. Ugo Covani.
In prezent este doctorand in cadrul departamentului de Implantologie Orala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” sub coordonarea Prof. Dr. Augustin Mihai.

Colaboreaza si participa la interventii cu numerosi medici implantologi atat din Romania cat si din strainatate.

Pretuieste colaborarea dintre  medic si pacient, de aceea trateaza cu profesionalism si rabdare fiecare caz in parte punand de fiecare data binele pacientului si succesul manoperei pe primul loc. Una din cele mai importante etape in colaborarea Dr. Cojocariu cu pacientul o reprezinta consultatia care este urmata intotdeauna de o discutie amanuntita, confidentiala la care Dr. Cojocariu raspunde la toate intrebarile pacientului si ii explica acestuia in detaliu diagnosticul si planul de tratament propus.

Este la curent cu toate noutatile si tehnologiile in domeniu si participa mereu la cursurile celor mai renumiti specialisti in domeniu din lume, astfel incat puteti fi sigur ca planul de tratament propus este cea mai buna varianta pentru Dvs. si ca sunteti in deplina siguranta. Foloseste tehnologia de ultima generatie pentru a realiza succesul manoperei chirurgicale si are in vedere intotdeauna binele si siguranta pacientului.