Dr. Cristina Sintimbrean

Programare
  • Telefon: 0731775111
  • Localitate: Iasi (Iasi)
  • Loc de muncă actual: Sintimbrean Cristina - Medic diabet si nutritie (Strada Palat Nr 3 A (in cadrul Medicover))
  • Specialitate: Diabet, Nutriție și Boli metabolice
  • Specialitate secundară: Nutriție și dietetică
Cristina Sintimbrean

Sunt Dr Cristina Sintimbrean medic specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si activez in cadrul clinicii MEDICOVER din Iasi.

 

In cadrul clinicii MEDICOVER elaborez:

 

- Programe nutritionale pentru copii ;

In acest domeniu m-am implicat activ, de-a lungul timpulu,i in activitati de promovare a unei alimentatii sanatoase in scoli si gradinite, mentionand ca atat in calitate de parinte a trei copiii cat si de specialist doresc sa implemetez importanta unei diete sanatoase la copiii nostrii. Majoritatea bolilor din viata adulta sunt strans legate de greselile din alimentatia din perioada copilariei.

 

- Dieta necesara in timpul sarcinei ( alimentatia sanatoasa si echilibrata pe parcursul lunilor de sarcina, asigura dezvoltarea optima a fatului, scade riscul de complicatii. O crestere ponderala optima pe parcursul celor noua luni de sarcina scade riscul de aparitie a diabetului atat la mama cat si la copil (mai tarziu in perioada de adolescent si adult).

 

- Diete adulti pentru a obtine scaderea in greutate, rezultate care sa se mentina de-a lungul timpului;

 

- Diete adaptate unui anumit tip de afectiune: dislipidemie, hepatite, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn.

 

Pentru pacientii mei cu diabet:

Sunt alaturi de dvs. si ma implic activ in tratamentul acestei boli oferindu-va  medicatia cea mai eficienta, adaptata in functie de nevoile fiecaruia. Rolul meu este sa va invat sa va cunoasteti boala si sa o puteti astfel controla deoarece nu diabetul trebuie sa va controleze viata, dvs. trebuie sa puteti controla diabetul.