Psihoterapeut Duricu Anca-Nicoleta

  • Telefon: 0721145820
  • Localitate: Constanta (Constanta)
  • Loc de muncă actual: N/A
  • Specialitate: Psihoterapie
  • Competențe: Psihologie clinica si psihoterapie integrativa
Duricu Anca-Nicoleta

Absolventa a facultatii de psihologie, membra a Colegiului Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica in specializarile psihologie clinica si psihoterapie integrativa.
Absolventa a scolii de formare in psihoterapie din cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa ( A.R.P.I ) - presedinte psih.princ. Gina Chiriac.
In iulie - septembrie 2011 mi-am desfasurat practica in cadrul Centrului de zi, Agigea, Constanta.
În perioada 2012 – 2013 mi-am desfășurat practica la Sectia de Psihiatrie, Palazu Mare.
Am participat la cursul de formare profesionala " Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor", august 2012, Constanta.
Am participat la cursul de formare profesionala " Intelegerea adolescentului si metode de lucru", septembrie 2012, Constanta.
Am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice a studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice cu tema " Factorii de risc in aparitia anomaliilor congenitale", premiul III, aprilie 2013, Constanta.
Am participat la tabara rezidentiala de psihoterapie integrativa " Proceduri de interventie in terapia relationala de cuplu", octombrie 2014, Zarnesti- Brasov.
Am participat la tabara rezidentiala de psihoterapie integrativa " Cuplu si sexualitate. Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapia integrativa.", martie 2015, Zarnesti-Brasov.
Am participat la cursul de formare continua " Evaluare clinica, psihodiagnoctic si interventie pentru copil, adult si familie, modulul Tehnici proiective de desen utilizate in evaluarea copilului si adultului ", mai 2015, Constanta.
Am participat la tabara rezidentiala de psihoterapie integrativa " Terapie de cuplu - abordare psiho-somatica", august 2015, Constanta.

Am participat la cursul de formare continua: Rezistenta la schimbare, organizat de Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa si de Colegiul Psihologilor din Romania, 25 octombrie 2016, Constanta.