Dr. Gabriela Mircea

  • Telefon: 0332 808 713
  • Localitate: Iasi (IASI)
  • Loc de muncă actual: Centrul Medical Hygeea
  • Specialitate: Reumatologie
Medic Primar in specialitatile Medicina Fizica si Recuperare, Balneologie, Reumatologie

Medic coordonator si fondator al Centrului Medical Hygeea, Dr. Gabriela Mircea are o experienta de 31 de ani in specialitatile medicina fizica, recuperare si reumatologie. Este membru fondator si vicepresedinte al "Asociatiei Profesionale de Medicina Fizica si Recuperare Romania Nord-Est" si membru al "Asociatiei Romane de Reumatologie" si al "Asociatiei Romane de Medicina Fizica si Recuperare".
Dr. Gabriela Mircea

A participat si colaborat in cadrul Proiectului multilateral de dezvoltare si inovatie 2007 - 2010 (Romania, Franta, Bulgaria) pentru formatori profesionali, pentru certificarea europeana a hidroterapeutilor. De asemenea, a colaborat in cadrul unor proiecte internationale de cercetare pe afectiunile spondilita ankilopoetica si poliartrita reumatoida.

"Dupa o experienta de peste 30 de ani ca medic, pot afirma ca sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu pacientii mei si de faptul ca am reusit sa pun bazele unui centru medical de recuperare, alaturi de o echipa de profesionisti in domeniu."

Axata pe formarea continua si informarea permanenta referitoare la noile terapii si tratamente in domeniu, Dr. Gabriela Mircea participa anual la congresele si simpozioanele din specialitatile recuperare si reumatologie.