Dr. Hârceagă Olimpiu-Ioan

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Turda (Cluj)
  • Loc de muncă actual: Clinica StomaCare
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
Hârceagă Olimpiu-Ioan

Dr Olimpiu Harceaga s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacientii sa obtina repararea si armonia formelor. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca in anul 2005 dupa care a inceput specializarea in Dermatologie pe care a continuat-o cu specializarea in Chirurgie Plastica. A efectuat un doctorat in Chirurgie Mohs pentru tratamentul  tumorilor de piele. Specializarea in Chirurgie Plastica si Dermatologie ii asigura expertiza necesara pentru a intelege Medicina Estetica si a ajuta pacientii sa isi atinga telul de frumos.

 

Medicina estetica trebuie sa asigure pacientului armonia formelor fara a afecta functia diverselor structuri pe care le trateaza, poate parea un lucru usor fiindca majoritatea pacientilor sunt sanatosi dar defapt este o mare presiune pentru a nu transforma un om sanatos in bolnav datorita unui tratament medical.

 

Dr Olimpiu Harceaga a efectuat 11 ani de specializari dupa absolvirea facultatii de medicina lucrul care il ajuta sa ofere pacientilor sai siguranta!  A efectuat specializari in afara tarii timp de 3 ani in Bruxelles Belgia si Oxford Marea Britanie. Este colaborator a doua clinici din Londra Marea Britanie (Centre for Surgery, London Lipo Center)  participa frecvent la congrese si cursuri de specializare. A publicat lucrari stiintifice si prezentari la congrese. Pt mai multe detalii in privinta calificarilor vezi CV.