Dr. Niculăiță Radu

Programare
  • Telefon: 0769335661
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Jointcare (Strada Clucerului nr 1, parterul Clinicii de Recuperare Kineto Medical Health)
  • Specialitate: Ortopedie și traumatologie
  • Competențe: Ecografie musculo-scheletală, chirurgie artroscopică
Niculăiță Radu

Dr. Radu Niculăiță este absolvent al Universității de Medicină si Farmacie ”Carol Davila” București și de 5 ani specialist în Ortopedie și Traumatologie.

Pasiunea pentru sport l-au determinat să adopte metodele și practicile cele mai moderne din domeniul Medicinii Regenerative, oferind pacienților posibilitatea unei recuperări rapide și prelungirea / menținerea articulațiilor sănătoase cât mai mult timp. 

A fost implicat în programe de cercetare pentru reconstrucția ligamentului încrucișat anterior folosind allogrefe și biomateriale, aplicații clinice ale chirurgiei asistate de computer în artroze, coordinator local al Spine Experts Group. 

Timpul petrecut în industria producătorilor de implanturi ortopedice i-a permis să intre în contact cu clinici dedicate promovării tehnicilor de regenerare a cartilajelor articulare, a procedurilor minim invazive de accelerare a recuperării structurilor articulare și periarticulare.

Competenta in ecografie musculo-scheletala ii permite confirmarea rapida a unor diagnostice si efectuarea de proceduri ghidate ecografic. 

 

Are convingerea că fiecare persoană ar trebui să aibă un stil de viață activ indiferent de vârstă și prevenind prin metode moderne a apariției proceselor degenerative articulare mișcarea zilnică să rămână o plăcere.