Dr. Pop Stefan

  • Telefon: 0745016960
  • Localitate: Cluj-Napoca (Cluj)
  • Loc de muncă actual: Dr. Stefan Pop - Medic dermatolog
  • Specialitate: Dermato-venerologie
  • Competențe: Estetica. Laserterapie. Chirurgie dermatologica
Pop Stefan

DESPRE MINE

Nascut in mai 1987 in Maramures, am urmat cursurile Facultatii de Medicina din Cluj-Napoca intre 2004 si 2010, perioada in care am luat contact pentru prima data cu lumea medicala franceza prin intermediul unor stagii clinice la universitatile din Nantes si Angers.

In 2010 am promovat examenul de rezidentiat francez si am fost acceptat la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg, unde am profesat ca rezident de Medicina Generala timp de 2 ani.

In 2013 am inceput rezidentiatul de Dermatovenerologie la Cluj-Napoca, unde am invatat bazele dermatologiei generale, dermatoscopiei, cancerologiei si chirurgiei cutanate.

Mi-am finalizat specializarea in Franta in 2016 la Spitalul Universitar Claude-Huriez din Lille si Spitalul Duchenne din Boulogne-sur-Mer, unde am invatat sa practic o dermatologie moderna si m-am perfectionat in chirurgia dermatologica si in laserterapia cutanata.

In domeniul esteticii medicale am participat la numeroase cursuri si stagii de formare (lista completa in profilul LinkedIn), iar din 2016 urmez cursurile supraspecializarii franceze de referinta in domeniu: “Diplôme Inter-Universitaire de Dermatologie Esthetique et Lasers Dermatologiques”, sub egida Societatii Franceze de Dermatologie.

Din 2017 mi-am inceput activitatea de medic specialist in Cluj-Napoca si Bistrita, punandu-mi la dispozitie toate cunostintele si aptitudinile pentru a va oferi solutiile cele mai bune pentru o piele sanatoasa si frumoasa.

Astept cu interes intrebarile, sugestiile si comentariile dumneavoastra. Va multumesc!

 

Dr. Ștefan Pop

http://sosdermatolog.ro/dr-stefan-pop/

https://www.linkedin.com/in/stefanpop/