Dr. Serban Porumb

  • Telefon: 0723178801
  • Localitate: Oradea (Bihor)
  • Loc de muncă actual: N/A
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
  • Competențe: medic primar chirurgie plastica si reconstructiva
Dr. Serban PORUMB este medic primar chirurgie plastica si reparatorie, fiind pasionat de arta si medicina, a ales ca specializare chirurgia estetica, fiind singura specialitate care ii permite sa imbine cele doua pasiuni. Crezul lui este ca doar prin aceasta profesie se pot indeparta complexe de imagine, respectand naturalul si lasand fiecaruia dintre noi posibilitatea de fi multumit cu sine insusi, cu imaginea pe care o vede zilnic in oglinda, implinind astfel visul mai multor generatii.
Pentru ca acest vis sa devina realitate, a efectuat 6 ani de specializare in servicii de chirurgie plastica renumite pe plan mondial atat din Comunitatea Europeana cat si din Statele Unite ale Americii, fiind laureat al Bursei de Excelenta a Colegiului de Medicina a Spitalelor din Paris. De asemenea din timpul liceului se face remarcat pentru rezultatele exceptionale obtinute la olimpiadele nationale de fizica (premiul II si mentiune), dar si pentru pasiunile in arta frumosului : sculptura si pictura.
Dr. Serban PORUMB, fiind pasionat de aceasta profesie, este in acelasi timp si un perfectionist in tot ceea ce intreprinde, chirurgia estetica fiind pentru el o sursa permanenta de satisfactie, care in plus ii serveste pasiunii certe pentru armonie si frumusete.
Valoarea eforturilor sale este deja recunoscuta pe plan mondial prin articolele publicate in reviste de specialitate din Statele Unite si Franta, precum si prin invitatiile de a sustine conferinte in calitate de orator la congrese internationale de specialitate din Franta si Statele Unite. In acelasi timp rezultatele obtinute au atras aprecieri deosebite din partea unor chirurgi considerati ca si “legende vii” in aceasta specialitate cum ar fi Prof. James L. Baker, Jr din Statele Unite, dar si dreptul de a opera la prima clinica privata infiintata la Paris, Clinique Alphand, in calitate de chirurg plastician invitat.