Dr. Taracila Monica

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Calarasi (Calarasi)
  • Loc de muncă actual: NOA Medical
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
  • Competențe: Medic specialist

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, promoția 2001.

 

Medic stagiar în cadrul secției de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Universitar de Urgență București 2002–2003.

 

Medic rezident chirurgie plastică în cadrul secțiilor de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Universitar de Urgență și Spitalului Clinic de Urgență București 2003–2008.

 

Medic specialist chirurgie plasică microchirurgie reconstructivă din 2009 Membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România din 2003.

 

În prezent activează ca medic specialist în regim de colaborare la Clinica Efigia București și la Clinica Exquisite Medical Călărași.

Participări anuale la manifestări științifice naționale și internaționale pe teme de chirurgie plastică, chirurgie estetică, dermatologie, anti-aging.

 

Cursuri de pregătire în proceduri dermato-cosmetice: injectare toxină botulinică, injectare acid hialuronic, mezoterapie, peeling-uri chimice, lasere.