Dr. Tigoiu Delia

  • Telefon: 0722396193
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Clarodent
  • Specialitate: Ortodonţie şi ortopedie dento-facială
  • Competențe: specializata in toate domeniile tratamentului ortodontic (ortodontie fixa – cu aplicare externa si pe fata interna a dintilor, ortodontie mobila) si ale cosmeticii dentare
Doamna doctor Delia Tigoiu este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in anul 2000. Este medic specialist ortodont si s-a specializat in toate domeniile tratamentului ortodontic (ortodontie fixa – cu aplicare externa si pe fata interna a dintilor, ortodontie mobila) si ale cosmeticii dentare.

Dr. Delia TIGOIU a dobandit cea mai inalta certificare in ortodontie din intreaga lume, fiind absolventa a Programului de Perfectionare in ortodontie al Prof. Richard P. McLAUGHLIN (The McLaughlin Program Two-Year Course). Acest curs se desfasoara in San Diego (California, USA) pe o perioada de 2 ani de zile si reuneste doar 22 de medici ortodonti din intreaga lume, marea majoritate fiind din Statele Unite si numai 2 din Europa.
Dr. Delia TIGOIU a fost intotdeauna un deschizator de drumuri in ortodontie, fiind primul medic care a utilizat sistemul INCOGNITO in Romania (2006) sau care a folosit bracket-urile prin frezare computerizata OPAL Avex.
Este membru al European Orthodontic Society (EOS), European Society for Lingual Orthodontics (ESLO), membru al World Federation of Orthodontists (WFO), membru al Fundatiei Tweed din Tucson (Arizona, USA), instructor pentru cursul Fundatiei Tweed din Romania din anul 2009 pana in present si instructor asistent al Prof. Dr Gerald Samson pentru cursurile organizate in Romania. Are peste 60 de diplome participare la diverse congrese si cursuri de renume din Romania si strainatate. Face parte dintre organizatorii celor mai importante cursuri organizate in Romania pentru medicii ortodonti (Prof. Richard. P. McLAUGHLIN, Prof. Dr. Gerald SAMSON, Prof. Dr. Tiziano BACCETTI, Prof. Dr. Kee-Joon LEE, Prof. Dr. John BENNETT, Prof. Dr. Johan REYNEKE, Prof. Dr. Richard SINGER).