Specialist Vanea Daniela

  • Telefon: 0799
  • Localitate: Cluj Napoca (Cluj)
  • Loc de muncă actual: Transilvania Healing Centre
  • Specialitate: Medicină generală
Vanea Daniela

Din adolescență am căutat, am fost atrasă de medicina alternativă, integrativă și preventivă - nu doar de medicina alopată. Și, de abia acum, după mulți ani, am găsit oportunitatea - mentorul, metoda și locul - de a pune în folosul sănătății pacienților această preocupare, într-un mod profesionist și modern, la Transilvania Healing Centre.

Medicina preventivă este cea mai eficientă și accesibilă parte a medicinii, doar că principiile profilaxiei și prevenției trebuie, întâi, cunoscute și apoi, aplicate ți integrate în viața de zi cu zi.

Se spune ca medicina este o știință dar și o artă…o meserie dar și o vocație. Fiind o știință, e nevoie de actualizare pemanentă; fiind o vocație, este - paradoxal - o cale de sacrificiu plină de satisfacții.

Pentru mine, nu este nimic mai important decât să pot ajuta pe cineva să-și recapete sau îmbunătățească sănătatea, să aduc un zâmbet și o speranță „de mai bine” în sufletul oricui. Doar că, îndeplinirea acestui scop nu depinde doar de mine.

Relația terapeut - pacient este una deosebit de complexă, este o colaborare al cărei rezultat este influențat de foarte mulți factori. Specialistul pune diagnosticul, stabilește tratamentul, face recomandările și pacientul este acela care le înțelege, le „internalizează” și le aplică, sănătatea fiind o responsabilitate personala și conștientă.