Grupul ARES este lider în cardiologia intervențională privată din România cu 9 săli de angiografie în 5 centre din București, Cluj-Napoca, Constanța, Tulcea și Pitești.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Explorări funcționale Explorări funcționale Bucuresti

Misiunea ARES în România este dezvoltarea inovației în cardiologie și accesul unui număr cât mai mare de români la soluții terapeutice inovatoare. În centrele proprii, ARES oferă pacienților o experiență terapeutică completă, de la diagnostic și investigații până la tratamentul intervențional, cu un serviciu de customer care premium. Puteți afla mai multe informații din site-ul nostru https://medicina-interventionala.ro/ 

Din octombrie 2016, ARES este prezent în cadrul Spitalului Monza și funcționează în strânsă colaborare cu următoarele secții: Cardiologie clinică, Chirurgie cardiovasculară (inclusiv cea pediatrică), Chirurgie vasculară, Anestezie și terapie intensivă, Radiologie Imagistică Medicală. În cadrul ARES din Spitalul Monza sunt efectuate proceduri de cardiologie intervențională, electrofiziologie și aritmologie. Centrul deține și un ambulatoriu de cardiologie, unde sunt efectuate consulații clinice, ecografii cadriace, inclusiv transesofagiene, monitorizare holter TA și EKG și cardioversie electrică.

Începând cu 2021, ARES este prezent în cadrul Enayati Medical City, cu un centru de radiologie intervențională, unde sunt efectuate proceduri de embolizare a fibromului uterin, adenomului de prostată și a varicocelului, precum și proceduri pentru terapia durerii. Tot în cadrul ARES din Enayati Medical City se efectuează proceduri oncologice de chemoembolizare. Centrul deține și un ambulatoriu de cardiologie și ginecologie, unde sunt acordate consultații și se efectuează investigații clinice.

În județul Cluj, Grupul ARES deține Spitalul de cardiologie ARES Cluj-Napoca, un spital privat de cardiologie cu 2 săli de angiografie și opt rezerve pentru internare continuă. În cadrul spitalului sun acordate servicii de cardiologie în regim privat și de spitalizare de zi, cu decontare CAS, precum și proceduri de electrofiziologie, aritmologie și radiologie intervențională, în regim privat. Spitalul deține și un ambulatoriu clinic, cu specialități multiple: cardiologie, ginecologie, urologie, neurologie etc.

În județul Constanța, ARES este prezent în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, unde asigură tratamentul minim invaziv al infarctului miocardic acut, pentru pacienții prezentați în urgență. În cadrul centrului din Constanța se efectuează și proceduri de electrofiziologie și aritmologie, în regim privat.

În județul Tulcea, ARES este prezent în cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, unde asigură tratament minim invaziv pentru pacienții care se prezintă în urgență cu afecțiuni cardiovasculare.

În județul Argeș, ARES este prezent în cadrul Muntenia Hospital, unde sunt efectuate proceduri de cardiologie intervențională și artimologie, în regim privat.

Ultimele recomandări de la pacienți:

21-09-2019
Florea Eugen-Niculae, 70 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

FOARTE MULTUMIT,MULTUMIRI D-LUI DR.POSTU MARIN.
V-AM RECOMANDAT SI ALTOR PACIENTI.

21-09-2019
Tararache Hristu, 70 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O sansa la viata.Multe multumimri d-lui dr.Postu Marin.

11-10-2016
Branescu Nistor, 80 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

va recomand cu toata sinceritatea ca nu gasiti nicaieri conditiile din spitalul ponderas de la receptie pina la ultimul angajat indiferent ce rol joaca an tratarea pacientului merita la modul cel mai obiectiv aprecierile cele mai analte am avut aici o interventie coronarografie cu montare stent interventie la cel mai analt nivel . ca urmare ma voi opera laparscopic de cancer la prostata cu cea mai mare ancredere an acest spital.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare