ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Bucuresti

Centrele de Excelență ARES sunt lideri pe piața cardiologiei intervenționale din România, cu nouă intervenții în premieră națională și una în premieră europeană. Încă din 2011, prin deschiderea primului Centru de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională din București, accentul a fost pus pe oferirea unui act medical responsabil și a unei alternative la chirurgia cardiacă, asigurând tratamente minim invazive în locul celor clasice, uneori traumatizante pentru pacienți. Standardele de excelență sunt asigurate de aparatura de ultimă generație care susține actul medical și expertiza unei echipe medicale unice în România, prin pregătire și competențe.

 

Inca din anul 2011, prin deschiderea primului Centru de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Inteventionala Bucuresti, ne-am remarcat pe piata serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil si a unei alternative in ceea ce inseamna medicina traditionala, asigurand tratamente minim invazive in locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienti.

 

In 2012, Centrul de Excelenta in Cardiologie Interventonala Bucuresti a fost primul centru privat din Europa care a montat noile stenturi revolutionare, stenturile Bioresorbabile Abbott Absorb.
Formată din medici renumiți atât în țară cât și peste hotare, echipa medicală de la Centrele de Excelență ARES garantează calitatea actului medical. ARES este primul Centru European de Excelență în Terapia Fibroamelor Uterine din Europa de Est, primul centru privat din România care tratează hipertensiunea arterială printr-o procedură revoluționară, Denervarea Arterelor Renale (RDN) și deține prima secție privată în terapia minim invazivă a Malformațiilor Cardiace Congenitale din România.

 

În prezent, Centrele de Excelență ARES funcționează în București în incinta a două spitale: Ponderas și Monza, cu un total de patru săli de intervenție, dotate cu sisteme angiograf performante. Fiind un centru exclusiv privat, conditiile de spitalizare de care pot beneficia pacientii nostri sunt dintre cele mai inalte, acestia fiind cazati in rezerve single dotate cu un sistem nurse-call ce faciliteaza o supraveghere medicala cat mai prompta, oricand la idemana pacientului.

 

Centrele noastre reprezinta astfel cel mai important punct de refenta in domeniul privat in ceea ce priveste tratamentul minim invaziv in Cardiologie si Radiologie Interventionala, avand un numar impresionant de premiere ce au revolutionat perceptia despre operatiile fara bisturiu in Romania.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

21-09-2019
Florea Eugen-Niculae, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

FOARTE MULTUMIT,MULTUMIRI D-LUI DR.POSTU MARIN.
V-AM RECOMANDAT SI ALTOR PACIENTI.

21-09-2019
Tararache Hristu, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O sansa la viata.Multe multumimri d-lui dr.Postu Marin.

11-10-2016
Branescu Nistor, 79 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

va recomand cu toata sinceritatea ca nu gasiti nicaieri conditiile din spitalul ponderas de la receptie pina la ultimul angajat indiferent ce rol joaca an tratarea pacientului merita la modul cel mai obiectiv aprecierile cele mai analte am avut aici o interventie coronarografie cu montare stent interventie la cel mai analt nivel . ca urmare ma voi opera laparscopic de cancer la prostata cu cea mai mare ancredere an acest spital.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare