Grupul ARES este lider în cardiologia intervențională privată din România cu 9 săli de angiografie în 5 centre din București, Cluj-Napoca, Constanța, Tulcea și Pitești.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Bucuresti

Noi proceduri: Trombectomie mecanica

Începând cu 21 mai, la Centrele de Excelență ARES este disponibila procedura de trombectomie mecanică, prin sistemele endovasculare de trombo-aspirație pentru ocluzii arteriale și venoase ROTAREX S și ASPIREX S.

 

Sistemul ROTAREX S are patru funcții importante:

- desprinderea materialului ocluziv din vasul sangvin (până la 1 cm/sec)

- aspirarea materialului desprins în vârful cateterului

- fragmentarea materialului aspirat

- extragerea acestuia în siguranță din corpul pacientului

 

Acest sistem permite trombectomia rapidă și eficientă pentru ocluzii acute și cronice atât pe artere și vene, cât și pe stenturi, grefe bypass sau accesul vascular la hemodializă.

 

Avantajele acestor sisteme de trombo-aspirație sunt multiple. Riscurile pentru pacient sunt reduse, nu sunt necesare medicamentele trombolitice, trombectomia poate fi repetată, fără a restricționa utilizarea altor opțiuni de tratament și este evitată embolizarea distală.

 

Procedura minim invazivă poate fi efectuată la indicația unui medic cardiolog intervenționist, în urma unei evaluări cardiovasculare complete.

 
Programare