Melatonina, impotriva tulburarilor de somn, imbunatateste calitatea somnului, somn linistit si odihnitor (120 capsule)

-35%
valabilitate
> 7 zile
45.00 lei
Pret vechi: 69.00 lei | Economisesti: 24 lei
N/A disponibile

Scurta prezentare:

Beneficii Melatonina - eficient impotriva tulburarilor de somn; - imbunatateste calitatea somnului; - recomandat de administrat inainte de culcare.

Reduceri medicale: Melatonina, impotriva tulburarilor de somn, imbunatateste calitatea somnului, somn linistit si odihnitor (120 capsule)

Prezentare detaliata:

Melatonina este un supliment alimentar pe baza de melatonina conceput pentru persoanele cu tulburari de somn, de invatare, concentrare sau memorare, de ritm circadian, boala Alzheimer sau neoplazii. Acesta este benefic, in special, pentru promovarea unui somn linistit si odihnitor.

Beneficii Melatonina

- eficient impotriva tulburarilor de somn;

- imbunatateste calitatea somnului;

- recomandat de administrat inainte de culcare.

Melatonina sau N-acetil-5-metoxitriptamina mai este numita si "hormonul de somn", reprezinta un hormon produs in special de glanda pineala, odata cu lansarea intunericului, dar si de limfocite, maduva osoasa, retina si tractul gastrointestinal.

Acest hormon joaca un rol esential in starea de sanatate generala a organismului, pregateste corpul pentru somn si participa la numeroase functii legate de longevitate si starea de bine.

Melatonina este un aliat ideal pentru a reduce latenta somnului si de imbunatati calitatea acestuia.

Melatonina este produsa in mod natural de catre organism atunci cand se lasa intunericul si ritmul cicardian este regulat. Ritmul cicardian reprezinta un ciclu de aproximativ 24 de ore ale proceselor fiziologice si biochimice ce au loc in corpul nostru.

De asemenea, suplimentul nostru pe baza de melatonina este utilizat pentru a reduce efectele cauzate de "decalajul orar" si de catre persoanele care muncesc in schimburi, adica prin rotatie.

Suplimentul Melatonina reprezinta o sursa naturala si sigura de a trata in doar 15 zile tulburarile de somn. Adaugati-l la dieta dvs. si bucurati-va de beneficiile sale.

Prospect Melatonina

Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi, administrate seara inainte de somn.

Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.

Contraindicatii:

- Nu administrati suplimentul daca urmeaza sa conduceti un vehicul, adica sa plecati la drum cu masina personala, exista riscul sa adormiti la volan;

- Nu este recomandat femeilor insarcinate, care alapteaza sau copiilor.

 

https://krilloil.ro/insomnie-si-stres/123-melatonina-120-capsule-prospect-pret-efecte-administrare.html

Krill Oil Impex

Autorul acestei oferte:

Krill Oil Impex

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Sos. Iancului Nr. 1 (Nu avem magazin fizic, produsele nu se pot ridica de la adresa)

Telefon: 0764477646

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.