Vitamina D3 - 10.000 UI - 120 Tablete, Doza zilnica 5.000%

-24%
valabilitate
> 7 zile
135.00 lei
Pret vechi: 178.00 lei | Economisesti: 43 lei
N/A disponibile

Scurta prezentare:

• Vitamina D3 este benefica pentru dezvoltarea si functionarea creierului • Vitamina D3 reduce depresia • Vitamina D3 este benefica în scleroza multipla • Vitamina D3 îmbunatateste calitatea somnului • Vitamina D3 reduce riscul bolilor cardiovasculare

Reduceri medicale: Vitamina D3 - 10.000 UI - 120 Tablete, Doza zilnica 5.000%

Prezentare detaliata:

Vitamina D3 beneficii:

• Vitamina D3 este cruciala pentru sanatatea oaselor

• Vitamina D3 previne rahitismul si osteomalacia

• Vitamina D3 previne osteoporoza si fracturile

• Vitamina D3 poate îmbunatati performantele fizice

• Vitamina D3 îmbunatateste functiile cognitive

• Vitamina D3 este benefica pentru dezvoltarea si functionarea creierului

• Vitamina D3 reduce depresia

• Vitamina D3 este benefica în scleroza multipla

• Vitamina D3 îmbunatateste calitatea somnului

• Vitamina D3 reduce riscul bolilor cardiovasculare

Vitamina D, cunoscuta si sub numele de "vitamina soarelui", este o vitamina esentiala în liposolubile. Se poate obtine fie prin alimentele din dieta, fie prin alimente si suplimente alimentare, fie sintetizat în piele la expunerea la lumina soarelui. Vitamina D3 este în mod obisnuit, obtinuta din dieta sau produsa de piele de la energia ultravioleta a soarelui. Cu toate acestea Vitamina D3 nu este abundenta în produsele alimentare, insa se poate obtine Vitamina D3 natural la pret accesibil pentru persoanele care au nevoie de aceata vitamina. Pe masura ce mai multi oameni evita expunerea la soare, suplimentarea cu Vitamina D-3 devine si mai necesara pentru a va asigura ca organismul dumneavoastra primeste o cantitate adecvata.

Desi este clasificata ca o vitamina, trebuie considerata prohormona deoarece este implicata în numeroase procese metabolice din organism.

Vitamina D 3 joaca un rol important în balanta calciului si a fosforului, importanta în sanatatea oaselor si activitatea nervoasa si musculara.

De asemenea, regleaza tensiunea arteriala, functia imuna, productia celulara si secretia de insulina.

Acesta joaca un rol potential în prevenirea si tratamentul cancerului si afectiunilor cronice, cum ar fi tulburarile autoimune, bolile cardiovasculare si infectiile.

Vitamina D beneficii dovedite stiintific

Este important de observat ca multe dintre studiile privind vitamina D sunt studii de asociere, ceea ce înseamna ca deficienta este corelata cu o anumita problema, dar nu provoaca neaparat aceasta problema. Cu toate acestea, în multe dintre aceste cazuri, motivul pentru care sanatatea oamenilor este mai rau este ca ei nu primesc suficiente soare decât sa fie deficitare în vitamina D. Soarele are multe beneficii pentru sanatate care sunt independente de vitamina D. Atât de scazut poate fi vitamina D adesea mai mult ca un semnal ca cineva nu primeste suficienta soare, care este cauza reala a problemei de sanatate.

Vitamina D vegană naturală din licheni cu 10.000 UI per comprimat
Pentru a obține o livrare de vitamina D3 în 10 zile, echipa de cercetare Vitabay a dezvoltat o sursă de vitamina D3 foarte biodisponabilă și vegană. Doar o tabletă vegană umple depozitul propriu D-3 al organismului cu 10 000 UI de vitamină D3. Astfel, numai un singur comprimat este suficient pentru o perioadă completă de 10 zile (= 1000 UI pe zi).
Proprietățile preparatului:
    Vitamină Vegană D3 cu 10 000 UI / UI per comprimat.
    Realizat într-un proces natural, fotochimic de licheni și grăsimi vegetale.
    Vitamina D3 contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar (apărare fizică),
    Vitamina D3 contribuie la menținerea funcției normale a mușchilor, a oaselor normale și a absorbției / utilizării normale a calciului și a fosforului.
    Vitamina D3 contribuie la un nivel normal al calciului în sânge și la menținerea dinților normali și are o funcție în diviziunea celulară.
Caracteristica specială a sursei noastre de vitamina D3 este compoziția ei absolut vegană. Astfel, vitamina D3 este potrivită și pentru consumul de vegani și vegetarieni.

Vitamina D3 este supusa procedurilor de control ridicate, în conformitate cu standardul ISO 13485, oferind astfel clienților noștri cu un certificat și asigura producția controlată. Astfel, toate procesele de fabricație - de la primirea prin producție la livrarea către client - sunt observate, înregistrate și verificate în detaliu. Esența sursei noastre de vitamina D3 este biodisponibilitatea ridicată, care ne permite să producem o vitamină D3 care este eficientă pentru nevoile dumneavoastră. În plus, vitamina D3 din sursa vegetală 100% (licheni) este tratată într-un proces natural, biochimic.

Prospect Vitamina D3

Mod administrare: La fiecare 10 de zile, înghițiți 1 comprimat întreg VEGAN cu multă apă sau suc.

Aceasta corespunde unui consum zilnic de 25 μg (1000 IU, 500% DZR).

Compozitie: 1 tableta contine 10.000 UI de Vitamina D3 (Colecalciferol), 5.000% DZR.

Portii: 240 portii.

Acest produs nu este un medicament.

Informații nutriționale

Doza zilnica

Procentul cantității de referință în conformitate cu LMIV *

Vitamin D3

250 mcg (10.000 IE / IU)

5.000%

 

https://krilloil.ro/vitamina-d/760-vitamina-d3-10000-ui-120-tablete-5000-doza-zilnica-de-vitamina-d3.html

Krill Oil Impex

Autorul acestei oferte:

Krill Oil Impex

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Sos. Iancului Nr. 1 (Nu avem magazin fizic, produsele nu se pot ridica de la adresa)

Telefon: 0764477646

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.