Clinică premium de stomatologie și implantologie din Iași, OZONO oferă soluții optime de tratament printr-o abordare medicală multidisciplinară. Suntem specializați în cazuri complexe, care necesită medici experimentați și tehnologie modernă.
ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Stomatologie Stomatologie Iasi

OZONO FIRST OPINION STOMATOLOGY

 

OZONO, clinică premium de stomatologie și implantologie din Iași, oferă soluții complete de tratament printr-o abordare medicală multidisciplinară. Grație unei echipe de medici specialiști și a aparaturii moderne, fiecare caz, indiferent de complexitatea sa, este diagnosticat și tratat în cel mai bun mod posibil. 

 

O gamă largă de intervenții necesare pentru restaurări dentare au fost realizate doar aici, unele constituind o premieră pentru Iași și zona Moldovei.

 

Toate tratamentele stomatologice și investigațiile necesare (OPT, CBCT, teleradiografii etc) se realizează în cadrul clinicii noastre, iar intervențiile chirurgicale au loc în blocul operator propriu, cu opțiuni de sedare conștientă, pentru confort și siguranță la superlativ.  

 

 OZONO consultații care nu necesită a doua opinie 


Ne propunem să câștigăm încrederea pacientului de la primul consult, de aceea dedicăm timp tuturor întrebărilor și oferim consiliere în alegerea celor mai bune soluții de tratament. 

 

Te așteptăm cu drag în Iași, pe Șoseaua Păcurari 131-131A!

Tur virtual clinica OZONO: https://www.ozono.ro/tur-virtual

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-12-2020
Sebastian M., 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O clinică Premium cu aparatură de ultimă generație și medici de excepție.Datorită lor am zâmbetul la care am visat mereu. Felicitări pentru tot ce au realizat!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare