ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihiatrie pediatrică Psihiatrie pediatrică Iași

Dr. Gherasim Emil Sebastian

  • Specialitate:Psihiatrie
  • Competențe:Psihoterapie
  • Telefon:0736816536
  • Localitate:Iasi
  • Județ:Iasi
Dr. Gherasim Emil Sebastian

Este răspândită mentalitatea că a merge la psihiatru echivalează cu ” a fi nebun”, și drept urmare mulți încearcă, atunci când întâmpină o dificultate de natură psihică, să-și rezolve problema cu ajutorul prietenilor, vecinilor, preotului etc. Unii aleg chiar să nu spună nimănui și să sufere în tăcere. O parte dintre ei apelează și la psiholog.

Consultația la un medic psihiatru este necesară atunci când apar probleme de funcționare în unul sau mai multe domenii de viață ale individului: personal, familial, social, profesional.

În ceea ce privește domeniul personal, sunt importatante aspectele legate de calitatea somnului, apetitul alimentar și sexual, afectarea dispoziției, a gândurilor predominante și schimbările semnificative în comportamentul individului.

În cadrul consultației psihiatrul va face evaluarea persoanei solicitante, va pune un diagnostic și-i va da recomandări de tratament farmacologic sau/și psihoterapeutic.
Dacă simți că intri într-un dezechilibru, că ai nevoie de ajutor sau suport de specialitate, nu aștepta ca lucrurile să se agraveze. Intră în contact cu noi, chiar acum!

 

 

CV-ul meu:

din ian. 2016 - medicprimar in specialitatea Psihiatrie
2012-2015: medic specialist psihiatru la Spitalul Militar Clinic de Urgenta Iasi
2010 - 2012: medic specialist psihiatru la Spitalul Judetean Suceava
2005 - prezent: Societatea de Psihoterapie Experentiala din România - consiliere psihologica si psihoterapie pentru adulti, copii, cupluri, familii, grupuri
2006 - 2011: Spitalul Clinic de Psihiatrie "Socola" Iasi - Rezidentiat specialitatea psihiatrie
Ian.2004 - Dec.2004: U.M.F. Iasi, Facultatea de Bioinginerie Medicala - Diploma de Master în Managementul Sanatatii
1996 - 2002: U.M.F. "Gr. T. Popa" Iasi, Facultatea de Medicina Generala

 
Programare