ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iași

Anunțuri & noutăți

26-08-2021

Atelier de învățare ” Secretul cum să înveți eficient ”

Atelier de învățare ” Secretul cum să înveți eficient ”
Atelier intensiv pentru adolescenți:

-Strategii de învățare eficientă bazate pe cele mai recente descoperiri din neuroștiințe.

-Exemple și activități concrete.

Atelierul de învățare ” Secretul cum să înveți eficient ” te va ajuta să devii maestru in dobândirea de noi informații sau skill-uri.

A învăța să înveți este una dintre cele mai valoroase abilități pe care o persoană le poate dori.

Pentru a avea succes, trebuie să înveți lucruri noi permanent. Se estimează că oamenii schimbă circa 7 locuri de muncă total diferite după terminarea studiilor.

Cu cât înveți mai repede și mai ușor, cu atât vei avea mai mult succes. Creierul tau este un supercomputer dar, din păcate, nu are și manual de utilizare.

La atelierul „Secretul cum să înveți eficient” vei afla tehnici de învățare accelerată bazate pe cele mai noi descoperiri din neuroștiințe, vei înțelege cum poți învăța mai repede ca niciodată și cum poți reține mai mult din ce citești.

Date de organizare:

Grup de adolescenți (14 – 19 ani), minim 4 – maxim 8

O întâlnire săptămânală, a câte 90 minute

Mai multe detalii la numarul de telefon:0734 929 902
19-12-2020

Crăciunul acesta să ne gândim la copii!

Crăciunul acesta să ne gândim la copii!
Crăciunul acesta ne gândim la copiii pentru care Moș Crăciun e o promisiune care nu se împlinește.

Crăciunul acesta păstrăm în gândul nostru copiii care cunosc frigul, lipsurile și realitatea unei vieți dure care îi aduce aproape de abandon școlar sau alte situații incompatibile cu copilăria. Îi păstrăm în gând pe acești copii și încercăm să facem ceva pentru ei, să le schimbăm destinul plin de piedici. Ei nu se pot ajuta, sunt mici și lipsiți de puterea de schimba realitatea.

Cu o donație aducem normalitatea mai aproape de ei și le dăm șansa unor sărbători cu bunătate, cu speranță, cu încredere.

Noi suntem Moș Crăciun. Împreună suntem mai buni, iar binele din noi are puterea să facă schimbări însemnate în viața unui copil defavorizat. Împreună împlinim visul din ajun.

https://funpsiclub.ro/2020/12/08/craciunul-acesta-ne-gandim-la-copii/?fbclid=IwAR2zHjF62rV4ROeIFUOZJ6wUVjLMZnXcrATyiHAB_OmBSMI6RoorIxcU_ak
10-11-2020

Spune-mi despre tine!

Spune-mi despre tine!
Ești adolescent si simți ca nimeni nu te înțelege, nu are cine sa te asculte, cu adevărat, să fie interesat, pe bune, de ce îi povestești, de ce te preocupă?


Sunt Mihaela Gherasim, medic psihiatru si psihoterapeut, cu experiența. Am înființat FUN-PSI Club, un loc în care orice persoană, de orice vârstă, poate veni pentru un sfat, o alinare, consiliere, dar și pentru evaluări de specialitate sau intervenții.

Si pentru ca in ultima vreme constat din ce in ce mai mult cât de mare este nevoia adolescentilor de a fi ascultati si intelesi, dar fara a li se spune ce sa faca neaparat, de a fi ghidati, fara a fi conditionati, am initiat proiectul „Spune-mi despre tine”.

Prin urmare, daca ești adolescent si vrei sa ai o discuție relaxata despre orice subiect te preocupa, ma ofer ca partenera de dialog – prezenta si empatica. Poți veni însoțit de unu sau doi prieteni (vom respecta regulile de prevenție a transmiterii corona virusului).

CE vom face? Vom bea un ceai sau o cafea (poate fi si decofeinizata) si vom vorbi timp de aproximativ o ora, daca iti face placere.

CINE poate veni? 1, 2 sau 3 adolescenti cu varste intre 15 – 19 ani. La fiecare intalnire ma voi vedea cu alti adolescenti.

UNDE ne vedem? La FUN-PSI Club, in Iasi, cartier Pacurari, str. Neculau, nr, bl.576, sc.A, Parter

CAND? Lunea de la ora 17:30, o data la 2 saptamani. Incepem de pe 2.11.2020

CAT COSTA? 60 minute din timpul tau. Acesta este un proiect gratuit al FUN-PSI Club cu scop de psihoeducatie.

Important de reținut:
aceste întâlniri nu au scop de intervenție terapeutica, nu reprezintă ședințe gratuite de consiliere sau psihoterapie.
Le fac cu scopul de a facilita un cadru in care adolescenții sa se poate exprima liber, sa perceapă senzația de bine când cineva este alături de ei, sa-i ajut sa fie mai conștienți de ei si de nevoile lor
ca sa poți participa va trebui sa te programezi la numărul de telefon 0756308497 (la care răspund eu).

https://funpsiclub.ro/2020/10/28/spune-mi-despre-tine/
13-10-2020

Actiune de ecologizare - Eco Fun-Psi

Actiune de ecologizare - Eco Fun-Psi
De Ziua Sanatatii Mentale, FUN-PSI Club a organizat o actiune de ecologizare in padurea Ciric, din Iasi.

Beneficiul a fost multiplu: am facut miscare in aer liber, pe care am simtit-o din plin, am ecologizat o portiune a padurii Ciric, pana am terminat sacii, am socializat, respectand distanta de siguranta.

Scopul actiunii: Actiunea de voluntariat reprezinta un manifest de sustinere a naturii, in scopul crearii unui mediu sanatos prin ecologizare si de responsabilizare a iesenilor in relatia cu padurea si constientizarea populatiei asupra necesitatii pastrarii curateniei in zonele impadurite.

Totul din spirit civic, pentru sanatate fizica si mentala, dar mai ales pentru curatarea, ecologizarea, unei mici, dar importante, parti a orasului nostru.
29-07-2020

Psihoterapie Online

Psihoterapie Online
Deoarece există foarte multe cazuri în care românii de pretutindeni se găsesc în situații dificile din punct de vedere psihologic, medicul psihiatru Mihaela Gherasim, împreună cu psihoterapeutul Simona Filip, au inițiat un program de suport, consultanță și psihoterapie prin intermediul tehnologiei, online.


Multe persoane trec prin stări de anxietate sau depresie din cauza emigrației, din cauza șocului cultural, al depărtării de cei dragi sau a locului de muncă. Dacă nu sunt abordate terapeutic, aceste stări lasă urme în fiecare dintre noi, ne schimbă sau, uneori, se agravează și duc la complicații medicale.

Calitatea vieții noastre depinde de starea de sănătate mentală, de modul în care ne simțim.


Din fericire, cei mai mulți dintre noi avem acces cel puțin la un telefon dotat cu o videocameră, astfel încât nu există niciun obstacol pentru a solicita ajutor terapeutic atunci când situația o cere.

Cu atât mai mult cu cât serviciile psihologice și psihiatrice, în majoritatea țărilor europene, au costuri foarte ridicate în mediul privat și timpi de așteptare extrem de lungi, în cazul în care obținem o programare în sistemul de stat.

Serviciile noastre de psihoterapie și consult psihiatric online oferă avantajele costului foarte accesibil, al programării facile și al timpului scurt de așteptare


Pentru a face o programare pașii pe care îi ai de urmat sunt: intră pe  https://funpsiclub.ro/terapie-online/
• dupa ce te decizi ce serviciu vrei sa accesezi – consultatie psihiatrica sau psihoterapie – dai click in dreptul serviciului ales,
• apoi esti redirectionat catre o pagina unde efectuezi plata in siguranta,
• secretara responsabilă de programări te va contacta pentru a stabili data și ora ședinței,
• la data și ora stabilită vei intra în legătură cu psihoterapeutul sau cu medicul, în funcție de serviciul pentru care ai optat.


Dacă simți că ceva nu este în regulă cu starea ta de spirit, dacă ai preocupări sau temeri fără un motiv aparent, dacă simți frică sau panică fără justificare rațională, nu aștepta ca situația să se agraveze!

Să știi ce se întâmplă cu tine și să faci ceva pentru sănătatea ta psihică este foarte important, îți poate readuce fericirea!


Alege să faci o schimbare benefică în viața ta și contactează-ne chiar acum!
https://funpsiclub.ro/terapie-online/
18-03-2020

Fun-Psi Club se deschide către terapia și consultanța online

Fun-Psi Club se deschide către terapia și consultanța online
Fun-Psi Club se deschide către terapia și consultanța online.

Pentru a înțelege dorințele și așteptările tale, pentru a oferi un serviciu de maximă calitate, te invităm să răspunzi la câteva întrebări. Chestionarul durează doar 2-3 minute iar răspunsurile sunt confidențiale, utilizate exclusiv în scop statistic. Toți cei care răspund, și completează datele de contact, vor beneficia de o primă ședință, de evaluare, gratuită.

Click aici: https://forms.gle/jQGk4WxgHTfNqVXNA
04-03-2020

Biblioteca Fun-Psi Club

Biblioteca Fun-Psi Club
Biblioteca FunPsi


Unul dintre proiectele noastre sociale, dedicat celor care doresc mai multe informații despre educație și sănătate mentală este Biblioteca FunPsi.
Astfel, la sediul nostru, puteți consulta sau împrumuta cărți de specialitate sau de popularizare. Acestea vă vor ajuta să înțelegeți mai bine aspecte mai puțin intuitive ale relaționării cu ceilalți sau ale dezvoltării personale.
La Clubul Fun-Psi, biblioteca este un mediu deschis, prietenos, activ, un templu al comunitatii mai degraba, decat al culturii. Biblioteca este un remediu pentru minte, iar cartile sunt remediu pentru suflet.
Biblioteca noastra si-a propus, prin psihoeducatie, sa imbunatateasca viata persoanelor care pasesc pragul Clubului, prin cresterea nivelului de cunostinte si prin dezvoltarea abilitatilor personale si de relationare.

"O persoana informata e pe jumatate salvata!"
04-03-2020

COPII NEATENȚI, DEZORDONAȚI SAU "ÎN LUMEA LOR"?

FUN-PSI, club de psihoeducație și terapie,
organizează începând cu 8.03.2018
cursul cu aplicații practice
" COPII NEATENȚI, DEZORDONAȚI SAU "ÎN LUMEA LOR"? - EXISTĂ SOLUȚII".
Cursul se adresează părinților, în special pentru cei cu copii cu ADHD și Tulburări de spectru autist.
Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0734929902
04-03-2020

Workshop

Workshop
Clubul de terapie și psihoeducație
FUN - PSI
organizează în data de 1.10.2016 workshop-ul (atelierul):

”Hai la clubul de weekend!
Exploratorii cunoașterii – episodul I: Sentimentele”

Sunt așteptați copii și adolescenți cu vârste între 3-17 ani (însoțiți de părinți).
Organizatoare și parteneră de joacă și discuții:
Mihaela Gherasim, psihoterapeut și medic specialist în
Psihiatria copilului și adolescentului
Scopul atelierului: dezvoltarea competențelor emoționale prin joc
Taxa de participare: 20 lei (cât prețul unui balon cu heliu cumpărat din parcul Copou)
Înscrieri la nr. de telefon 0734929902.
Se va lucra pe grupe de vârstă, de câte 3-10 participanți / grupă
Locația: FUN-PSI, str. Neculau nr.4, bl.576, sc.A, parter, Iasi

Pentru că viața merită să fie funny!


Informații pentru părinți din partea organizatoarei:

Informații utile:
 la începutul atelierului este obligatorie prezența minim a unuia din părinți, care să însoțească copilul
 este necesară prezentarea unei còpii a certificatului de naștere
 atelierul se va desfășura în sesiuni separate pentru grupele de vârstă 3-4ani, 5-7ani, 8-12ani și 13-17ani (cu condiția întrunirii numărului minim de participanți)
 doar pentru grupa de vârstă 3-4 ani unul sau ambii părinți vor rămâne în sală pe toată durata desfășurării sesiunii de lucru
 ora de începere a fiecărei sesiuni se va stabili după încheierea înscrierilor și se va ține cont de preferințele părinților (pentru a respecta pe cât posibil programul zilnic al copiilor)

Obiectivul pe termen scurt al workshop-ului (atelierului):
de a facilita o abordare sanogenă a emoțiilor și sentimentelor copiilor și adolescenților, într-un cadru securizant și într-o manieră competentă și ludică în același timp.
Mi-am propus să le explic competențele emoționale (care reprezintă corespondentele inteligenței emoționale de la adulți) prin intermediul unor jocuri și activități antrenante, care să le stimuleze curiozitatea și plăcerea de a cunoaște această latură a personalității noastre – afectivitatea.

Pentru cei dornici de a cunoaște și alte aspecte interesante și utile ale psihicului uman (și tot pe înțelesul lor) vor urma și alte ateliere pe teme conexe.

Obiective pe termen lung ale workshop-ului:
 dezvoltarea de abilități interpersonale care să faciliteze atingerea succesului în viața adultă
 capacitatea de a gestiona eficient relațiile afective
 creșterea capacității de adaptare la cerințele școlare
 dobândirea unor strategii care să faciliteze adaptarea în situații stresante
 reducerea riscului dezvoltării de tulburări psihice


Argumente privind utilitatea workshop-ului:
1. inteligența emoțională din viața adultă își are originea în dezvoltarea competențelor emoționale și sociale din perioada preșcolară
2. copiii care au deficite la nivelul competențelor emoționale și sociale riscă să dezvolte probleme în timpul copilăriei, adolescenței și vieții adulte în domenii ca: sănătatea mintală, dezvoltarea cognitivă, adaptare școlară

Atenție!
Tema propusă a atelierului este una vastă și nu poate fi aprofundată pe durata a 2 ore cât durează o sesiune pentru fiecare grupă de vârstă. Însă importanța cunoașterii ei, precum și dorința de a mă adresa tuturor categoriilor de vârstă, m-au făcut să aleg acest format ”concentrat”.
Pentru cei doritori să cunoască mai în detaliu aspecte importante ale competențelor emoționale, dar și în alte domenii ale psihicului, păstrării și optimizării sănătății mintale, voi organiza în viitor și alte workshop-uri (”Exploratorii cunoașterii – episodul 2, 3,…”)

Vă aștept cu drag!
dr. Mihaela Gherasim
04-03-2020

Atelier Art-Terapie

Atelier Art-Terapie
Anunț Art-Terapie

În așteptarea primăverii, hai la atelierul de art-terapie “Mărțișor”, care îți ofera ocazia unei reînnoiri artistice și sufletești.

Materialele pe care le vei utiliza sunt incluse în taxa de participare, care este 20 lei.

Te așteptăm la data de 22.02.2019, ora 15:00 pe strada Neculau, nr.4, bl. 576, sc. A, la clubul FUN- PSI. Sună chiar acum, la numărul de telefon 0734929902. Te așteptam!
04-03-2020

Săptămâna Psi pentru parinti

Săptămâna Psi pentru parinti
Săptămâna Psi - pentru părinți
Organizată de către Editura Trei și găzduită de către Librăria Cărturărești de la Palas Mall, Iași

Două ateliere susținute de FunPsi Club:
Comportamentele problematice ale copiilor: între răsfăț și patologie (Dr. Mihaela Gherasim - 26/02/2019 la ora 18.30)

Să înțelegem adolescentul de lângă noi (psiholog Simona Filip - 28/02/2019 la ora 18.30)

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/888744094850486/
04-03-2020

Atelier MINDFULNESS Iasi

Atelier MINDFULNESS Iasi
MINDFULNESS nu este un nou trend la moda, este o metoda cu efecte benefice asupra sanatatii psihice si fizice, dovedita stiintific!

Pentru toti cei care considera ca sanatatea lor este o prioritate,

Clubul de psihoeducatie si terapie FUN-PSI va gazdui un atelier de Mindfulness pentru adulti, sustinut de un specialist cu experienta, d-l Irimiea Adrian.

Doritorii pot suna la nr. de telefon 0734929902 pentru mai multe detalii.

Va asteptam cu drag... si multa relaxare!
04-03-2020

Atelier Dezvoltare Personală pentru adulti- „De ce nu funcționează unele relații din viața ta„

Atelier Dezvoltare Personală pentru adulti- „De ce nu funcționează unele relații din viața ta„
Preț: ,
ATELIER DEZVOLTARE PENTRU ADULTI- Relațiile și starea de bine

Frumosul îl aducem in viața noastră prin relații: cu sine, cu ceilalți, cu natura, cu profesia noastră. Relația este ceea ce ne da sens si motivație in viață, ceea ce ne împlinește si ne bucură. Ne permite sa creștem, sa ne cunoaștem si sa ne oglindim in ceilalți. Însă ce ne facem când ea devine obositoare, conflictuala, dureroasa sau când ne blochează? De multe ori nu știm ce poate salva o relație, ce o poate schimba sau ce-i poate da viață.

Relația are propria sa dinamica: creste, se dezvolta, se schimbă. E nevoie de ingrediente speciale pentru a o face eficienta: comunicare, empatie, iubire, bucurie. In plus, trebuie să știm cum să ne descurcăm cu celelalte ingrediente, la fel de firești: furia, tristețea, vinovăția.Nu exista relații bune sau rele ci relații eficiente sau ineficiente. Relațiile sunt cheia spre fericire si sănătate.

În grupul nostru de adulți vei afla de ce nu funcționează unele relații din viața ta, ce înseamnă o relație securizantă, eficienta. Cum sa comunici empatic in relațiile tale si, bineînțeles, cum sa ai o stare de bine generală.

Informații generale

Întâlnirile din cadrul atelierului pentru adulți sunt împărțite în patru module:

1. Relația cu Sine 3 întâlniri

2. Relația cu familia de origine 2 întâlniri

3. Relația cu partenerul si copiii 3 întâlniri

4. Relația cu profesia 1 întâlnire

Vom aborda subiecte specifice legate de comunicarea empatica, acceptarea propriei vulnerabilități ca modalitate de deblocare, stima de sine, comunicarea funcțională a emoțiilor si gestionarea conflictelor.

In total vor fi 10 întâlniri, ultima va fi gratuita si va avea o temă de lucru surpriză.

Prețul va fi de 120 lei pe modul; se va aplica o reducere daca vor fi 2 membri din aceeași familie de la 240 la 200.

Atelierul va începe în data de 1 august, la ora 18.00 Următoarele întâlniri vor fi stabilite de comun acord cu participanții

Foarte important: In cadrul atelierului de lucru se asigura confidențialitatea conținuturilor discutate si a datelor personale.

Sună chiar acum la numărul 0734929902 pentru INSCRIERE!

funpsiclub.ro

https://www.facebook.com/funpsiclub/
04-03-2020

Atelier Dezvoltare Personală pentru adolescenți

Atelier Dezvoltare Personală pentru adolescenți
Preț: 120 ron
Clubul de terapie și psihoeducație FUN - PSI organizează în data de 07.03.2019 atelierul pentru adolescenti - Psihoterapie în teniși: despre o libertate senzațională!

Atelierul Psihoterapie în teniși este deschis adolescenților curajoși. Este un proces de autoexplorare în care vei descoperi senzaționalul minții tale și felul în care să utilizezi, spre binele tău, libertatea de a decide.Ca adolescent trebuie să știi ce se întâmpla cu creierul tău. Să înțelegi riscurile asumate, uneori nerealist, să dai valoarea corectă senzaționalului și aventurii, emoțiilor, nevoii de a aparține unui grup. În această perioadă, moralitatea se poate schimba incredibil de mult, în bine sau mai puțin bine. Împreună cu noi vei învăța să îți cultivi relații armonioase cu cei din jurul tău dar, mai ales, să te simți bine în pielea ta, în perfect echilibru mental.

Părinții curajoși sunt, de asemenea, bine veniți! Pentru a înțelege ce se întâmplă cu copilul tău, pentru a comunica pe limba lui, pentru a-l ajuta să ia decizii bune, să evite riscurile și să-și găsească motivația de a se transforma într-un adult sănătos.

Atelierul începe în data de 7 martie, la ora 17, 30 și va fi organizat în 8 module săptămânale de câte trei ore. Prețul fiecărui modul este de 120 de lei, cu ultimele două module gratuit dacă se achită integral întregul curs.
Înscrie-te chiar acum, prin telefon, la numărul 0756700764 - psiholog Simona Filip, sau la numărul 0756308497 - medic psihiatru primar Mihaela Gherasim.
Sunt așteptați adolescenți cu vârste între 14-18 ani.

Organizatoare și parteneră de discuții:Mihaela Gherasim, psihoterapeut și medic specialist în Psihiatria copilului și adolescentului Simona Filip, Psiholog.
Scopul atelierului: explorare creativă, socializare, emoții intense, curaj, căutarea unui sens.
Taxa de participare: 120 lei Înscrieri la nr. de telefon 0734929902.
Locația: FUN-PSI, str. Neculau nr.4, bl.576, sc.A, parter, Iasi

Pentru că viața merită să fie funny!
26-02-2020

FUN-Mărțișor, Atelier de Art-Terapie

FUN-Mărțișor, Atelier de Art-Terapie
Preț: 20 ron
FUN-PSI Club organizează atelierul de art-terapie FUN-Mărțișor, dedicat celor care vor să își petreacă 2 ore alături de echipa noastră, realizând mărțișoare și felicitări pentru cei dragi.
Arta, în sine, este o formă de terapie iar fiecare dintre noi își poate exprima trăirile și își poate găsi liniștea prin cele mai simple forme ale acesteia. Astfel, în așteptarea primăverii, te invităm la un atelier care va aduce echilibrul și zâmbetul pe chipul tău și a celor dragi.

Vino și tu să simți efectele terapiei prin artă, alături de noi, în data de 28.02.2020,de la ora 16,00 la clubul FUN-PSI, din str.Neculau, nr.4, bl.576, sc.A.
Materialele pe care le vei utiliza sunt incluse în taxa de participare, care este de 20 ron.
Inscrierile la atelier, se pot face la nr. de telefon 0734929902 sau pe info@funpsiclub.ro.

Te așteptăm cu drag!
Echipa FUN-PSI
19-02-2020

Regăsirea dupa divorț - Grup de suport și terapie

Regăsirea dupa divorț - Grup de suport și terapie
FUN-PSI Club organizează grup de suport și terapie pentru persoanele care trec sau au trecut printr-o separare sau un divorț.

Separarea de partener este o realitate des întâlnită, la care nu știm cum să ne raportăm. Pentru mulți dintre noi poate fi o etapă a vieții puternic traumatizantă dacă nu știm cum să o gestionăm.
Este un proces în care trăirile emoționale sunt foarte intense: de la frică, vinovăție, rușine la speranță, eliberare și încredere.
Asumarea și conștientizarea relației anterioare dar și a motivelor care au dus la separare te vor ajuta să nu repeți greșelile din trecut, să iți dai voie ca urmatoarea ta relație să reușească și să iți aducă fericirea mult visată.
Poți transforma procesul suferinței într-o șansă care te conduce la un alt nivel de sinceritate, compasiune, chiar bucurie.
Relațiile ne provoacă sa creștem, să ne cunoaștem si sa închidem răni. De aceea este foarte important sa aflam care a fost contribuția noastră la eșecul relației anterioare si apoi sa ne maturizam si sa intelegem cum vrem să ne trăim viața.
Răspunde la următoarele întrebări:
1. Esti o persoana care mai degrabă oferă, decat primeste?
2. Exista o incongruenta între ceea ce spui si ceea ce simti in relatie cu celălat?
3. Esti perfecționist si vrei sa ai mereu succes?
4. Iti asumi prea multe, tii cont de nevoile celuilalt?
Noi creăm pentru tine un loc sigur, în care să te simți înțeles, ascultat și susținut în propriul tău proces de conștientizare.
Eșecul de a fi salvat de ceilalți, libertatea de a te salva singur este motto-ul multor persoane care traversează programul nostru.
În total vor fi 10 întâlniri, ultima va fi gratuită si va avea o temă surpriză (deci plătești doar 9).
Prețul este de 120lei/întâlnire.
Grupul începe în data de 25.02.2020, la ora 18.00, cu durata de două ore. Întâlnirile vor avea loc la sediul nostru, FUN-PSI Club din Iasi, str. Neculau, nr. 4, bl. 576, sc.A, Parter.
Următoarele întâlniri vor fi stabilite de comun acord cu participanții.
Foarte important: în cadrul grupului de suport și terapie, se asigură confidențialitatea conținuturilor discutate și a datelor personale.

Contactează-ne pentru mai multe informații și înscrie-te chiar acum!
Telefon: 0734 929 902 sau info@funpsiclub.ro
08-09-2017

Terapeut ABA/shadow

Cautam terapeut/shadow pentru un baietel de 5 ani si noua luni cu ADHD si Asperger (inalt functional) pe care dorim sa-l includem in colectivitate la gradinita. Oferim training de specialitate. Experienta reprezinta un avantaj. Pentru detalii si cv-0767562100
03-08-2017

Atelier de art-terapie

Atelier de art-terapie
Preț: gratuit
atelier gratuit de art-terapie pentru copii cu varste intre 7 - 17ani
scopul atelierului: dezvoltarea creativitatii
14-04-2016

Reduceri promoționale pentru clienții cabinetului

Primii 20 de pacienți care se programează și vin la consultație vor primi o reducere de 20% pentru primele 5 ședințe de terapie!
 
Programare