ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihiatrie pediatrică Psihiatrie pediatrică Iași

Servicii total gratuite:

Adaptarea schemei terapeutice în funcție de tabloul clinic, Consiliere PSIHIATRICĂ.

Programare

Oricare dintre noi se poate confrunta cu stări de tristețe, depresie, dezorientare, neliniște sau stres. Depinde de fiecare cum reacționează în astfel de situații, cum gestionează și cum reușește să treacă peste aceste stări. De cele mai multe ori însă, deși avem impresia că ne descurcăm singuri, ajutorul specializat este poate, cea mai bună soluție pentru a preveni agravarea problemei și pentru a găsi cât mai repede o metodă eficientă de remediere.

 

La FUN-PSI Club veți descoperi că orice obstacol poate fi depășit și orice problemă are o rezolvare! Depresia, iritabilitatea, anxietatea, fobiile, atacurile de panică, tulburările de alimentație, de comportament, de memorie, dependențele de orice tip, tulburările psihotice sau psihosomatice, toate își pot găsi rezolvarea. Trebuie doar să conștientizezi problema și să îndrăznești să ceri ajutor specialiștilor.

Nu te sfii să ceri ajutor specializat în situațiile de cumpănă din viața ta!

 

Dr. Gherasim Emil Sebastian, medic primar psihiatru și psihoterapeut, precum și Dr. Gherasim Mihaela, medic specialist psihiatrie adulți și copii și psihoterapeut experențial vă așteaptă cu soluții eficiente la problemele de natură psihologică și psihiatrică ce vă afectează viața.

Psihologul Simona Filip face parte din proiectul Parents Skills Training organizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii si Autism Speaks. În prezent lucreaza ca psihoterapeut la cabinetul Fun-Psi si este co-fondatoare a Clinicii de Psihoterapie Inceputuri.

Indiferent de vârstă, copii sau adulți, aici veți găsi un specialist care să vă asculte, să vă ghideze, să evalueze și să diagnosticheze eficient problema care vă periclitează sănătatea și starea de bine, cu grijă, atenție, respect, profesionalism, empatie și competență.

 

Ședințele de psihoterapie au loc într-un cadru intim și relaxat, unde vei învăța să te deschizi, să te relaxezi și să te descoperi pe tine însuți. Aici puteți beneficia de o gamă variată de servicii, cum ar fi:

  • consiliere psihologică și psihiatrică;
  • consiliere privind sănătatea mentală;
  • diagnosticul și tratamentul tulburărilor psihiatrice;
  • examinare psihiatrică la cerere;
  • terapie copii și adulți;
  • tratamente psihofarmacologice;
  • dezvoltare personală;
  • mindfulness;
  • psihoterapie pentru copii si adolescenti, adulti, cupluri, familii și grupuri.
  •  

Se spune că sufletul ni se vindecă atunci când suntem în preajma unui copil. Dar și sufletul celor mici are uneori nevoie de vindecare. Deseori putem observa anumite semne și simptome dar nu știm cum să procedăm, ce sa facem sau ce să le spunem copiilor. Aici intervine ajutorul specialistului, care prin tehnici variate reușește să amelioreze și să vindece simptomele și problemele.

 

„Niciodată nu este prea târziu să ai o copilărie fericită" - Tony Robbins

 

Meseria de părinte nu este deloc una ușoară, iar atunci când singuri nu reușim să gestionăm anumite situații și nici cu sfaturile familiei sau ale prietenilor, nici cu informațiile citite din cărți sau de pe internet, cel mai bine este să cerem ajutorul unui specialist, pentru că sănătatea celui mic este extrem de delicată și merită toată atenția și grija.

În cazul celor mici, întârzierile în dezvoltarea limbajului, dezvoltarea psihomotorie, tulburările de dispoziție sau de comportament, problemele de învățare sau de conduită, dar și simptomele de depresie sau anxietate nu trebuie ignorate, pentru a preveni agravarea lor.

Indiferent de vârstă, copii sau adulți, aici veți găsi un specialist care să vă asculte, să vă ghideze, să evalueze și să diagnosticheze eficient problema care vă periclitează sănătatea și starea de bine, cu grijă, atenție, respect, profesionalism, empatie și competență.

 

De la noi pleci nu doar mai împăcat, mai relaxat, mai optimist și mai încrezător, dar și mai înțelept și mai fericit!

 

„Nu există bucurie mai mare ca aceea pe care o simţi atunci când învingi dificultăţile.”- Samuel Johnson

 

Vino să redescoperi bucuria vieții!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare