ROmedic Cabinete medicale Pitesti Cabinete Radiologie dentară Radiologie dentară Pitesti

Pentru programari va rugăm să ne contactați telefonic pe numerele de fix:

- 0248 216 116 pt computer tomografii dentare - Clinica RADIOLOGIA 1 din B-dul Republicii 35

- 0248 212 800 - radiografii, radioscopii si ecografii (toate tipurile) - Clinica RADIOLOGIA 1 din str. Dumbravei 48

De asemenea, va puteti prezenta personal la una dintre cele doua clinici.

 

Clinica RADIOLOGIA 1 si-a inceput activitatea in 1997 prin deschiderea primului cabinet privat de Radiologie Dentara din judeţul Argeş in str. Dumbravei nr. 48, Pitesti.
In anul 2000 am deschis a doua locatie in B-dul Republicii, bl. 35, sc. A, ap.4, Pitesti.
 
In prezent oferim anual, la peste 25.000 clienti/ pacienti, servicii complete de radiologie dentara, computer tomografie dentara, radiologie generala sau ecografie. Clinica noastra detine contract cu CJAS Arges , motiv pentru care va putem oferi o serie de servicii specializate gratuite , cu trimitere de la medicul de familie sau specialist.
In PREMIERA in Pitesti, in cadrul Clinicii RADIOLOGIA 1 - REPUBLICII, a fost pus in functiune, in luna Octombrie 2009, cel mai performant computer tomograf volumetric cu raza conica (CBCT), specializat, din sud-vestul Romaniei, in urma unei investitii de aproximativ 100.000 Euro.


Echipamentul se adreseaza pacientilor din 12 judete: Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Arges, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras Severin si Hunedoara.
Computer tomograful MORITA 3D este varf de gama la nivel mondial si este specializat in efectuarea de radiografii tridimensionale (3D) pentru extremitati si in special zona capului si mai ales dantura, sinusurile fetei, urechea interna, articulatia temporo-mandibulara, oasele capului (mastoida) in functie de necesitati.
Fata de un computer tomograf clasic, noul computer tomograf volumetric cu raza conica (Cone Beam Computer Tomograph) asigura o singuranta excelenta a pacientului, deoarece doza de radiatie incasata este cu 80% mai redusa comparativ cu tomografia clasica si prin urmare permite accesul copiilor la acest tip de investigatie.


Acest echipament permite diagnosticarea unor afectiuni care nu se pot observa cu ajutorul computerului tomograf clasic deoarece nivelul de detaliu este de aproape 3 ori mai bun (125 microni fata de 300 microni la tomografia clasica) si are un pret al investigatiei de pana la 3 ori mai mic comparativ cu tomografia clasica, ceea ce face serviciul mult mai accesibil pacientilor.
Rezultatul investigatiei se poate elibera pe loc, in format digital pe compact disk (CD), poate fi printat pe film sau poate fi trimis prin internet catre medicul curant, oriunde ar fi acesta.
Computer tomograful specializat reprezinta viitorul in medicina si in special in cea dentara , deoarece permite medicului vizualizarea unor detalii esentiale, necesare diagnosticului si tratamentului tuturor afectiunilor de care sufera pacientul.


Computer tomograful specializat  pentru zona capului (zona dentara si sinusuri) instalat in Pitesti la Clinica RADIOLOGIA 1 efectueaza urmatoarele tipuri importante de investigatii:
- tomografie computerizata volumetrica normala (40 x 40 mm) si
- tomografie computerizata volumetrica extinsa (100 x 80 mm), cu utilizare in implantologie, endodontie, examinare articulatie temporo-mandibulara (ATM), dinti inclusi, paradontologie, anomalii dento-maxilare, patologie osoasa, evaluare sinus si altele;
- radiografii extraorale digitale de tip panoramic standard, panoramic ortogonal, panoramic pediatric, toate cu articulatia temporo-mandibulara inchisa (intercuspidare maxima) sau deschisa; articulatia temporo-mandibulara (ATM in 2 pozitii),
- sinus maxilar;
- radiografii intraorale digitale;
- status dentar complet; bite-wing;
- radiografie parotida, glanda submandibulara dreapta sau stanga, etc.


Rezulatatele pot fi eliberate in format electronic (CD cu un program preinstalat de vizualizare si efectuare masuratori precise 1:1); in format printat pe film medical special inclusiv toate planurile de sectiune la distanta de pana la 125 micrometri; raport pe CD pentru simulare implant; fisier DICOM file sau alte solicitari speciale.


Adresa Clinicii RADIOLOGIA 1 este: B-dul Republicii nr. 35, Pitesti, jud. Arges;
Tel: 0248 216 116, fax: 0248 212 800

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-03-2018
Ciupeanu Daniel, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Chiar merită să te duci acolo. Am primit ajutor și sfaturi la obiect. Timp de așteptare scurt (și cu trimitere de la MF și cu plata serviciilor).

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!