ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta

Filiala din Cheboksary a Institututului Tehnico-Științific „Microchirurgia Ochiului” Academ. Feodorov, ce împlinește 30 de ani de activitate medicală, cercetare și succese în ceea ce privește elaborarea unor noi metode în domeniul oftalmologiei, a răspuns nevoilor tale de sănătate și este prezentă pe piața serviciilor medicale din România.


Profesionalismul, procedurile inovatoare și aparatura ultramodernă au facăut în așa fel încât filiala din Cheboskary să devină liderul celor 11 ramuri ale Academiei de Medicină MNTK „Microchirurgia Ochiului”, lucru care atrage pacienți din toate colțurile Federației Ruse, dar și din întreaga lume: America, Germania, Turcia, România, Ungaria etc.


În fiecare zi aici sunt tratați între 100-150 de pacienți, locali sau din străinătate, oftalmologii clinicii efectuând în acest moment PRACTIC TOATE OPERAȚIILE EXISTENTE ÎN LUME, fie în cadrul institutului, fie prin faptul că este o școală științifică ce a format specialiști de înaltă calificare, ce stau în fruntea instituției oftalmologice din Rusia și multe alte țări.

 

Clinica din Cheboksary este dotată cu aparatură modernă de diagnosticare și operare care face posibilă efectuarea cu succes a unor intervenții chirurgicale dintre cele mai variate și pentru tratarea celor mai complexe afecțiuni:

  • Corecția strabismului

  • Transplant de cornee, tratamentul afecțiunilor corneei, corpului vitros și retinei

  • Glaucom

  • Vasoreconstrucție

  • Metoda originală de tratare a keratoconusului

  • Tratamentul chrurgical al miopiei și al hipermetropiei

  • Bolile neoplazice ale ochiului

  • Ambliopie, atrofia nervului optic, sinuzite maxilare cronice etc.

 

Costurile mici pentru intervențiile chirurgicale și proximitatea centrului, inclusiv posibilitatea de monitorizare printr-un parteneriat puternic între specialiștii din România și oftalmologii din Federeația Rusă, fac atractivă posibilitatea de a te trata la cele mai înalte standarde medicale în cadrul Institutului „Microchirurgia Ochiului” din Cheboksary.


Motto-ul clinicii „Ochi minunați fiecăruia!” celebrează miracolul de a vedea și sănătatea ochilor, drept nevoi primare și un drept universal al fiecăruia dintre noi. Contactează-ne acum!

 
Pentru a veni in intampinarea pacientilor din Romania ca acestea sa beneficieze de serviciile medicale la cel mai inalt standard pe care le ofera cadrele medicale a InstitutuluiTehnico-Stiintific ,,Microchirurgia ochiului’’,la Constanta este deschisa Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ Feodorov, unde pacientii pot obtine informatii despre clinica, plecare grup pacienti, cat si alte probleme legate de ofectiunile oftalmologice grave care nu pot fi rezolvate in Romania.
Medicii clinicii efectueaza de 2 ori pe an ( aprilie si septembrie) consultatii in Romania in colaborare cu medicii romani 

 

Detalii despre intervențiile chirurgicale, investigațiile necesare, deplasarea la centru, cât și întocmirea actelor trebuincioase obținerii vizei pentru Federația Rusă, însoțirea până la centru și alte informații puteți obține de la reprezentantul nostru oficial în România, Vera Iliescu.

 

MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE, IAR NOI VĂ VOM RĂSPLĂTI CU SĂNĂTATE!

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-05-2018
Madalina Ungureanu, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism si multa omenie! Am ajuns la aceasta clinica cu nepotelul in varsta de 1an si 7 luni(are miopie mare-7 D). Dna dr a spus ca e prea mic sa se poata pronunta momentan,sa revenim cand va avea 3ani . Bineinteles,sa poarte ochelarii pana atunci,ochelari ce i-au fost prescrisi inca de la 9luni. Ce m-a frapat a fost faptul ca nu au luat niciun ban pt asta,ceea ce la Bucuresti,la clinici de renume nu s-a intamplat... Ce m-a facut sa zburd de fericire a fost faptul ca ni s-a dat o speranta,ca se poate face ceva pt micut dupa varsta de 3 ani. La niciun dr.oftalmolog din Romania pe unde am ajuns nu ni s-a spus ca exista posibilitatea de stopare a miopiei la o varsta asa mica! Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a indrumat pasii spre dvs si va multumim din inima pt faptul ca sunteti niste oameni minunati si profesionisti pe masura!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare