ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta

Ai grija de ochii tăi, iar noi te vom ajuta să vezi lumea !

Alege serviciul medical oferit de  Cabinetul nostru – partenerul Institutului tehnico-ştiinţific, Microchirurgia ochului’’ Centrul științific de cercetare medicală Academ.Feodorov Federația Rusă .

Datorita relatiilor detinute cu clinicile de renume mondial in domeniul oftalmologiei, oferim pacienților nostri o gama variata de servicii medicale, de la cele mai simple investigatii pana la proceduri complexe, salvatoare de viata sau tratamente inovatoare.

Colaboram cu  clinici de renume din Federația Rusă, care pun la dispozitia pacientilor lor tratamente specializate, echipamente si aparatura de ultima generatie, experti medicali de talie mondiala si conditii de cazare de calitate superioara.

Am conceput pachete, specialpentru rezolvarea problemelor dumneavoastra medicale, va oferim servicii complete si consultanta profesionala pentru a lua o decizie sanatoasa. Daca sunteti interesat/a de unul dintre serviciile noastre , nu este nevoie să vă deplasați la cabinetul nostru dacă starea de sănătate nu vă permite sau sunteți din altă localitate și nu aveți la dispoziție timpul necesar pentru a ne face o vizită, trebuie decat sa ne contactati, sa ne detaliati starea dumneavoastra de sanatate  ( diagnostic, analize medicale, istoric medical)  si de restul, ne ocupam noi.

Serviciile noastre pentru dumneavoastră

  • - Consultanta medicala: documentele dumneavostra medicale vor fi verificate și analizate de către medicii specialisti din cadrul Institutului tehnico-ştiinţific, Microchirurgia ochului’’ Centrul științific de cercetare medicală Academ.Feodorov Federația Rusă in vederea stabilirii unui diagnostic eficient si unui tratament medical.
  • - „A doua opinie”:( la cererea pacientului) - „A doua opinie” este o evaluare a afectiunilor pacientului trecute si prezente, istoricul medical, diagnostic si plan de tratament emise de catre un specialist din cadrul Institutului tehnico-ştiinţific, Microchirurgia ochului’’ Centrul științific de cercetare medicală Academ.Feodorov Federația Rusă, pentru confirmarea diagnosticului initial si a schemei de tratament medical.
  • - Efectuarea unui plan personalizat pentru pacient: stabilire procedura medicala, costuri, etc
  • - Efectuare programare in cadrul clinicii adecvata solutionarii problemei dumneavoastra in functie de preferinte.
  • Asistenta pentru: bilete de avion, documente si obtinerea vizei, cazare în cadrul clinicii,  transport privat de la aeroport la clinica si alte servicii
  • La solicitarea pacientului putem oferi pachete de servicii complete de calatorie si cazare in incinta clinicii si pentru persoanele care insotesc pacientii.
  • Facilitam accesul rapid la investigatiile necesare în cadrul clinicii, tratamentele și procedurile medicale necesare; in mod normal timpul de asteptare pentru anumite servicii medicale este indelungat

   Personalul nostru, vorbitor de limba rusă, vă va ajuta să faceți tot ceea ce este necesar pentru a solicita o programare pentru investigaţii, tratament, intervenţii în cadrul clinicii din Federația rusă.

Preţurile pentru tratamentele, intervenţiile în cadrul clinicii din Federația Rusă, vor fi stabilite într-un plan de tratament individual (care depinde în mare măsură de starea de sănătate personală).

  Întrucât cabinetul nostru ca reprezentant al clinicii, Microchirurgia ochiului’’ are un acord de colaborare cu clinica din Federaţia Rusă, preţurile practicate în relaţia cu pacienţii programaţi de către noi sunt aceleaşi pe care clinica le practica fata de clienţii săi din Federaţia Rusă.

   Datele personale si informatiile medicale vor fi utilizate exclusiv pentru scopul investigației, intervenției sau tratamentului în cadrul clinicii.

      Numele clinicilor si a echipelor de cadre medicale colaboratoare sunt confidentiale. Aceste detalii sunt oferite numai persoanelor care apeleaza la serviciile cabinetului nostru .

     Principalul avantaj al serviciilor noastre este că vă oferim doar date bine studiate și verificate despre clinică, intervenţiile şi tratamentele ce pot fi efectuate în cadrul clinicii, cât şi noile metode inovatoare pe care specialiştii clinicii le practică cu succes pe parcursului a trei decenii de la înfiinţare, străduindu-se să mențină și să dezvolte moștenirea inovatoare a Academ. S.NFedorov și să facă totul pentru a rămâne în fruntea realizărilor oftalmologiei moderne.

       Contactaţi-ne pentru tratamentul medical sau intervenţiile chirurgicale pe care doriți să le faceţi în Federaţia în Rusia în cadrul clinicii și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil

Programari si informatii

  Tel. 0724.679028   e-mail : mntk.vera@yahoo.com

 
Programare