ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta

PROGRAMUL ,, A DOUA SANSA’’

Autor: Iliescu Vera- reprezentant ,,Microchirurgia ochiului'' pentru Romania

Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov lanceaza programul ,,A doua sansa’’ pentru pacientii cu probleme ogtalmologice in vederea unei consultatii oftalmologice cu specialistii din strainatate- clinica ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov. Acest program va permite pacientilor din Romania sa obtina o evaluare medicala la distanta, oferita de acesti medici prin intermediul Reprezentantei.

Programul functioneaza in felul urmator:

  • Pacientul din Romania, pentru a obtine o evaluare medicala din partea medicilor clinicii,, Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov ,trebuie sa transmita catre Reprezentanta in Romania un dosar cu urmatoarele documente:
    • Un istoric si anume cand a fost stabilit diagnosticul, ce tratament a urmat, ce interventii a suferit, cum a evoluat boala pe parcurs
    • Biletele de externare, imagini RMN, CT, cat si interpretarea acestora primita de la medici.
  • Toate aceste documente enumerate mai sus ( daca nu au fost traduse in limba rusa sau engleza), se vor traduce de catre reprezentanta, se vor indosaria si trimise catre clinica , la sectia/departamentul de care tine diagnosticul pacientului in cauza, pentru a fi studiat de catre specialistii clinicii.Dupa analiza dosarului medicii vor da concluziile asupra diagnosticului, iar daca  se va stabili ca pacientul v-a avea nevoie de ajutorul acestei clinici( tratament, interventii, etc), concluziile medicilor din cadrul clinicii ,, Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov vor fi insotite de tipul tratamentului sau interventiei, cat si costurile necesare acestor interventii recomandate de specialistii clinicii.
  • Aceste date vor fi trimise catre Reprezentanta in Romania, iar daca pacientul va lua decizia pentru plecare, reprezentanta va obtine toate documentele necesare plecarii ( chemare clinica, viza catre Federatia Rusa, asigurare medicala, bilet avion) si va programa pacientul pentru data plecarii grupului.
  • Daca va fi nevoie de o urgenta medicala, Reprezentanta va urgenta programarea si plecarea in cel mai scurt timp posibil.
  •            

     
    Programare