ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta

Consultantă la distantă

 

Având în vedere evoluția privind răspândirea Coronavirusului COVID-19, pentru a veni în sprijinul pacienților cu probleme oftalmologice am itrodus un serviciu pentru consultanță la distanță oferită de medicii Institutului de cercetare științifică ,,Microchirurgia ochiului’’. Acest serviciu funcționeaza cu suportul tethnic al Reprezentanței ,,Microchirurgia ochiului’’ în România.
Pentru a primi o consultație oferită de acești medici , pacientul va trebuii să trimită următoarele documente , însoțite de o solicitare pe adresa de mail mntk.vera@yahoo.com
1. Numele pacientului, orașul de reședință, telefon de contact
2. Scanări sau fotografii ale tuturor documentelor medicale: extras din istoricul medical, concluzia unui medic oftalmolog etc.
Cu cât mai multe informații primesc medicii clinicii despre starea de sanatate a pacientului, cu atît mai exact vor putea determina diagnosticul și strategia de tratament.
Documentele medicale ale pacientului sunt prezentate comisiei care este prezidată de Directorul adjunct pentru activități organizaționale și clinice cât și medici oftalmologi -candidati în științe medicale. După analiza documentelor se ia o decizie despre viitoarele tactici de diagnostic și tratament. Ședințele comitetului medical se organizează zilnic, cu excepția weekendurilor și a sărbătorilor legale.
Opinia medicală privind rezultatele consultării corespondenței este preliminară și are caracter consultativ. Datorită faptului că documentele medicale trimise conțin rezultatele examinărilor care au fost efectuate în regiuni (inclusiv cu echipamente depășite), se întâmplă deseori ca diagnosticul făcut la locul de reședință să nu fie exact. Din acest motiv, medicii recomandă ca toți pacienții să fie diagnosticați în cadrul clinicii „Microchirurgia ochilor” din Federația Rusă.
După 3-5 zile lucrătoare, pacientul va primi un răspuns prin e-mail cu un calcul complet al costului.
Pentru detaliile referitoare la plecare, precum și întocmirea tuturor documentelor , cât și analizele necesare , pacientul va lua legătura cu reprezentantul clinicii în România.

 
Programare