ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Constanta

Dosarul medical – opinia medicilor

Autor: Iliescu Vera- optometrist- consultant patologie oculară

Centrul științific de cercetare medicală Microchirurgia ochiului  Academ.Feodorov Federația Rusa are un representant  în ceea ce privește organizarea tratării pacienților din România în cadrul Centrului, precum și pentru rezolvarea altor probleme, ce țin de colaborarea în domeniul medicinei, specializat in optometrie si patologie oculara, care activeaza in cadrul cabinetului de optometrie  din Constanta.   

  Pacientii cu diverse  vicii de refractie ( hipermetropie, miopie, astigmatism sau presbiopie) si alte afectiuni oculare  pot fi consultati si consiliati pentru a putea fi tratati si/sau operati in cadrul  Centrului științific de cercetare medicală Microchirurgia ochiului  Academ.Feodorov Federația Rusa.  

      Ai primit un diagnostic sever sau ai o problemă oftalmologică gravă, pe care nu reușești să o rezolvi deși ai apelat la mai multi medici oftalmologi si nu ai primit inca un rezultat,  o poti face acum ,  apeland la serviciile noastre.  Avand o colaborare  de peste 30 de ani cu Clinica ,, Microchirurgia ochiului Academ. Feodorov, astazi Centrul științific de cercetare medicală Microchirurgia ochiului  Academ. Feodorov Federația Rusa vă putem oferi o a doua șansă  in vederea unei consultatii oftalmologice la distanță  cu specialistii din strainatate- clinica ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov prin programul ,, Dosarul medical – opinia medicilor ‘’ Centrului științific de cercetare medicală Microchirurgia ochiului  Academ.Feodorov Federația Rusa.  

 Acest program va permite pacientilor din Romania sa obtina o evaluare medicala la distanta, oferita de acesti medici prin intermediul unicului sau reprezentant. Solicitarea dvs. va fi procesată cât mai curând posibil. Pentru a vă oferi cele mai exacte informații cu privire la tratamentul/interventia în cadrul MHTK Microchirurgia ochiului din Federatia Rusă, trebuie să știm cât mai multe despre starea dumneavoastră.

Dacă  doriți să veniți în Rusia pentru tratament/intervenție în cadrul MHTK Microchirurgia ochiului  va trebui să ne trimiteți toate documentele medicale disponibile, cum ar fi opinia oftalmologului, rezultatele CT, RMN etc , iar personalul nostru vorbitor de limba rusă vă va ajuta cu orice este nevoie pentru a aplica pentru tratament/intervenție.

           Pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat, vă vom traduce documentele medicale în limba rusă și vom  pregăti  dosarul medical pentru a putea fi trimis către medicii clinicii, iar indicațiile terapeutice și chirurgicale,tratamentul necesar cât și  soluția optimă pentru afecțiunea dumneavoastră  va fi determinată de către specialiștii clinicii în Federația Rusă, dupa efectuarea investigației .

 Suntem aici pentru a vă putea ajuta să vă tratați într-o clinică cu renume Mondial În permanență suntem la current cu noile tetnologii achiziționate cât și cercetările în domeniul oftalmologiei pe care clinica le efectuează și astfel vă ajutăm să ajungeți pentru a fi diagnosticat și tratat de cei mai buni specialiști din domeniu.

Avem grijă de dumneavoastră pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină și ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune intervenții și tratamente  oferite de medicii Centrului științific de cercetare medicală Microchirurgia ochiului  Academ.Feodorov Federația Rusa , pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Pentru informații și  programări ne puteți contacta la tel. 0724.679028 sau la adresa de mail mntk.vera@yahoo.com

 
Programare