Ridicarea sanilor (lifting mamar) prin mastopexie

©

Autor: Redacția ROmedic

Ridicarea sanilor (lifting mamar) prin mastopexie
Advertorial oferit de Zone Medical Estet - Plastic Aesthetic Surgery

Ridicarea sanilor (lifting mamar) prin mastopexie este una dintre interventiile cele mai solicitate de femeile cu nasteri multiple, alaptare si variatii bruste in greutate. Ceea ce putin stiu insa este ca liftingul sanilor poate fi asociat si cu remodelarea glandei mamare in scopul obtinerii unui san mai rotund si ridicat. Acest lucru se poate realiza fara a utiliza implanturile mamare realizand asa zisa autoaugmentare mamara folosind propria glanda mamara. Rezultatele sunt deosebite, pastrand o forma naturala a sanului care are un aspect rotund si ascensionat. 

In timpul evaluarii initiale, chirurgul estetician va analiza gradul  de cadere a sanilor (ptozare) si volumul glandei mamare. Aceasta procedura( lifting mamar) are rezultat foarte bun la pacientele cu sani cazuti si cu volum  mediu sau mare al sanilor dupa scaderi in greutate sau post alaptare. La acest tip de paciente liftingul mamar (mastopexie) cu autoagmentare va remodela sanul fara a necesita implanturi mamare.

  • Inaintea interventiei de lifting mamar se recomanda evitarea administrarii aspirinei, antiinflamatoriilor nesteroidiene, heparinei, trombostopului si a altor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui
  • Nu mancati si nu beti lichide cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei de lifting mamar.
  • Efectuarea analizelor de laborator este absolut obligatorie si sunt recomandate de medicul chirurg si de cel anestezist
  • Informati chirurgul asupra unor alte afectiuni ( diabet, tuberculoza, sida, infarct, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice si alergii la diverse medicamente
  • Intrerupeti tratamentul cu anticonceptionale cu o luna inainte si fumatul cu cel putin 10 zile inainte de interventia chirurgicala.

Interventia de ascensionare a sanilor cu autoaugmentare se realizeaza sub anestezie generala si dureaza in medie 2-3 ore. Recuperarea este de maxim 3 zile dar se recomanda utilizarea unei bustiere speciael pentru o perioada de minim 6 saptamani.

Rezultatele sunt deosebite si durabile in timp. Evaluarea initiala are insa o importanta deosebita pentru a stabili daca pacienta prezinta indicatie pentru acest tip de interventie. Experienta chirurgului isi pune si ea amprenta asupra rezultatului final obtinut.

Dr. Eugen Turcu
Medic primar chirurgie plastica-estetica
Doctor in Medicina
Zone Medical Estet
www.clinicaestet.ro

Data actualizare: 23-10-2018 | creare: 23-10-2018 | Vizite: 988
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: