ROYAL HOSPITAL BUCHAREST

Bucuresti (Bucuresti)
Adresa: Splaiul Unirii, Nr. 313A
Telefon: 031.005.13.18
Web: https://www.royalhospital.ro/

Royal Hospital Bucharest este un spital privat dedicat sanatatii femeilor, specializat in chirurgie ginecologica si chirugia sanului patologic, ce asigura un act medical la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un ambient intim, elegant si confortabil si cu o localizare centrala in Bucuresti (langa Palatul Parlamentului).


Echipa medicala a dobandit un nivel superior de competenta profesionala si, completata de aparatura si echipamentele de ultima generatie, reuseste sa obtina rezultate excelente in diagnosticarea si tratamentul tuturor afectiunilor genitale si mamare.
Spitalul privat asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate.
Gama interventiilor chirurgicale este diversa, permisa de competentele medicilor care opereaza (chirurgie vaginala, chirurgia sanului, laparoscopie, histeroscopie, ginecologie oncologica), putandu-se realiza cele mai dificile interventii in sfera genitala si mamara (fibroame uterine, chiste ovariene, ruptura de perineu, incontinenta urinara, tumori mamare, s.a.), dar si operatii estetice vaginale (Rejuvenare Vaginala, Vulvoplastie, Vulvectomie).

 

Spitalul dispune de Laborator de analize medicale acreditat RENAR, precum si Laborator de Anatomie Patologica (Histopatologie), ce permite efectuarea examenelor histopatologice obtinute prin punctii biopsii mamare, biopsii cervicale, vaginale, precum si a pieselor rezultate in urma operatiilor genitale sau mamare, putand diagnostica in acest fel Cancerul Genital si Mamar si interveni prin toate verigile terapeutice importiva acestora.

 

Spitalul se afla in contract cu Casele de Asigurari de Sanatate CASMB si Casa OPSNAJ, oferind pacientelor gratuitati/deconturi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.
De asemenea, ofertele pe care le pregatim in mod constant pentru pacientele noastre, asigura pachete de servicii cu discount, pentru toate tipurile de nevoi.

 

Alte servicii: Ecografie generala, Endocrinologie, Urologie, Terapie Psihologica, Chimioterapie, Chirurgie generala, Chirurgie estetica, Estetica nechirurgicala, Medicina de Familie.

 

Contact:
Telefon / Fax: 021.9095
Telefon mobil: 0741 GYNECO (496326); 0769110625
Email: receptie@royalhospital.ro
Web: https://www.royalhospital.ro/
Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 313A Sector 3, Bucuresti (langa cladirea ICPE)