ROmedic Cabinete medicale Alexandria Hematologie Hematologie Alexandria

Hematologie în Alexandria

Sângele nostru este compus din globule roșii (eritrocite, care transportă oxigenul în țesuturi), globule albe (leucocite, care luptă cu infecțiile din corp) și plachete sanguine (trombocite, care ajută sângele să coaguleze). Specialitatea medicală care se ocupă cu studiul sângelui și al afecțiunilor asociate se numește hematologie. Astfel, medicii hematologi sunt cei care tratează problemele specifice, care vizează globulele roșii, globulele albe, trombocitele, măduva osoasă, vasele de sânge, ganglionii limfatici, splina ori proteinele implicate în procesul de sângerare și în cel de coagulare.

Atunci când sângele nu funcționează în mod normal, pot aparea boli cum ar fi:

În cazul în care constatați prezența unor semne care ar putea indica o boală a sângelui, precum oboseală, senzație de amețeală și slăbiciune, infecții repetate, sângerări anormale, ar putea fi nevoie să consultați un specialist hematolog.

La Smart Medical Clinic, medicii noștri vă oferă consultații de specialitate, pentru identificarea afecțiunilor sângelui și stabilirea unui plan de îngrijire adecvat.
Medici / terapeuți:

 
Programare