ROmedic Cabinete medicale Alexandria Laborator de analize Laborator de analize Alexandria

Laborator de analize în Alexandria

La SMART a început recoltarea testelor COVID și a testelor de GRIPĂ!
Accesează pagina noastră, https://smartmedic.ro/recoltare-test-covid-si-gripa/, și află detalii despre testele disponibile pentru identificarea antigenelor si anticorpilor virali în cazul SarsCov2 (COVID) și Influenza A/B (GRIPA).
Recoltările se fac doar în baza programării efectuată în prealabil.

 

Investigațiile de laborator reprezintă cel mai important pas făcut, după anamneză, în abordarea globală a unui pacient. Analizele sunt pilonii principali care stau la baza unui diagnostic corect și a unei scheme de tratament corespunzătoare suferinței pacientului.

Divizia de Laborator a SMART MEDICAL vine în întâmpinarea pacienților cu o înaltă expertiză, cu o gamă extinsă de investigații, cu acreditări conform standardelor internaționale, cu unele dintre cele mai performante echipamente medicale din domeniu, cu reactivi de calitate superioară, astfel incât să putem furniza, pentru toate analizele efectuate, rezultate de înaltă precizie.

Punem preț pe calitatea rezultatelor și pe confortul clienților noștri! De aceea, de la an la an, am crescut și ne-am perfecționat, am investit in egală masură in specialiști și în tehnologie. Astfel, ajutați de experiența de peste 19 ani în domeniul analizelor medicale, putem garanta rezultate rapide și întotdeuna corecte.

 

Efectuăm analize de laborator de: 

 

1) Hematologie

2) Biochimie

3) Imunologie

4) Microbiologie

5) Alergeni

6) Genetica

7) Citologie 

8) Histopatologie

9) Toxicologie

 

Pentru lista completă si actualizată de prețuri, vă rugăm sa accesați: https://smartmedic.ro/laborator/ 
Programare