ROmedic Cabinete medicale Alexandria Pediatrie Pediatrie Alexandria

Pediatrie în Alexandria

Din primele zile ale nou-născutului, până în perioada adolescenței, sănătatea copilului intră în competența specialistului în Pediatrie. Dezvoltarea armonioasă a celui mic este sinonimă cu o dezvoltare sănătoasă din punctul de vedere al sănătății fizice, intelectuale și emoționale, iar medicul pediatru este cel pregătit să gestioneze toate aceste aspecte, în cei mai vulnerabili ani de viață ai copilului.

Pediatria este astfel una dintre cele mai importante specialități medicale, pediatrii fiind implicați atât în diagnosticarea și tratamentul problemelor de sănătate ale copilului, cât și în prevenirea unor posibile afecțiuni.

Printre afecțiunile gestionate de către medicul pediatru se află:

În competența specialistului în Pediatrie intră și prevenția, depistarea timpurie și gestionarea unor probleme, precum:

Totodată, pediatrul se ocupă cu administrarea vaccinurilor incluse în Programul Național de Imunizare, urmărește dezvoltarea fizică a copilului (masa corporală, înălțimea), dezvoltarea cognitivă, oferă recomandări legate de nutriția specifică a celui mic, iar în anumite cazuri poate oferi trimiteri către alți experți.

Prin rolul pe care îl are în dezvoltarea sănătoasă a copilului, știm cât de importantă este alegerea unui medic pediatru pregătit să fie alături de cel mic și de părinți în fiecare etapă de creștere.

La Smart Medical vă așteaptă o echipă de profesioniști cu experiență, pregătiți să aibă grijă de sănătatea copilului dumneavoastră. Alege SMART pentru copilul tău!
Medici / terapeuți:

 
Programare