ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, utilizarea site-ului Synergo Europe implica acceptarea din partea dvs a conditiilor prezentate mai departe in rubrica „Termeni si Conditii“.

Acest site pune la dispozitia vizitatorilor - spitale, clinici, cabinete medicale de specialitate, persoane fizice / pacienti - informatii importante despre compania noastra precum si despre produsele comercializate de noi.
Gama comercializata contine produse de diverse specialitati medicale si chirurgicale selectate cu mare atentie, fabricate de producatori de renume mondial din Europa (EU), USA, Canada, Japonia, Korea de Sud, etc. Toate produsele corespund celui mai inalt standard de calitate mondiala, asigurind clientului / utilizatorului o functionare impecabila pe o durata de timp foarte lunga.

Societatea Comerciala SYNERGO EUROPE S.R.L. in calitate de proprietar al site-ului si a informatilor prezente pe acest suport electronic isi rezerva dreptul de a face modificari fara o alta notificare.

DREPTURI DE AUTOR – COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului SYNERGO EUROPE – text, imagini, grafice, etc.- este proprietatea societatii SYNERGO EUROPE si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. SYNERGO EUROPE S.R.L. a oricaror elemente de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.