ROmedic Firme medicale Dispozitive de masura, control si diagnostic

Preturi / Costuri

Comenzile efectuate de dumneavoastra conform ofertelelor primite, se vor considera a fi comenzi ferme, luate in cunostinta de cauza, de aceea va recomandam sa consultati initial reprezentantul de vanzari pentru orice nelamuriri ati avea. In caz ca preturile produselor dorite nu sint publicate, va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta de pret actualizata.

Contravaloarea produselor comandate se achita la primire - ramburs - in numerar. In cazul platii prin virament bancar (cu ordin de plata) factura se transmite prin fax sau e-mail, plata facandu-se anticipat, in contul specificat pe factura. Factura originala se livreaza impreuna cu produsele.
Preturile mentionate sau oferite nu includ taxele de transport si ramburs, decit in cazul ca acest lucru este mentionat explicit. La plati in avans prin virament nu se percepe taxa ramburs / de incasare.

***N.B. Taxele de transport si ramburs (de incasare) sint taxele solicitate de catre firma de curierat „Urgent Curier“care transporta marfa si incaseaza valoarea facturii. Aceste taxe variaza in functie de greutatea si volumul produselor si de destinatia acestora. Livrari in localitati aflate in afara rutei curierului sint taxate extra. Firma Synergo Europe nu solicita nici o alta taxa clientului, toate taxele mentionate mai sus fiind solicitate de catre curier.