ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

Garantie

Toate produsele livrate de Synergo Europe corespund cerintelor de calitate, sint certificate si garantate ca neavind defecte de material sau fabricatie. Produsele achizitionate beneficiaza de garantia normala specifica respectivului produs a fiecarei marci in parte. Produsele comercializate de noi au marca CE (sunt omologate si inregistrate intr-o tara comunitara) pentru a putea fi folosite in reteaua medicala sau privata, de asemenea ele se trimit in ambalajul original si sunt insotite obligatoriu de certificate de garantie.

Clientul este singurul rasponsabil de alegerea produselor si serviciilor , precum si de corespunderea acestora la necesitatile sale. Clientul, in calitate de utilizator, trebuie sa verifice conditiile de utilizare a produselor (termene de valabilitate, contraindicatii, precautii privind utilizarea etc.). Clientul are obligatia de a verifica produsele la receptionarea acestora, orice nemultumire sau reclamatie cu privire la calitate, cantitate sau defecte se semnaleaza in cel mult 8 zile lucratoare de la data receptionarii acestora.

Niciun produs nu poate fi returnat fara aprobarea SCRISA – numar RMA - de la Synergo Europe. Creditarea sau returnarea sumei platite se poate face doar dupa returnarea AUTORIZATA a produsului, numai in conditia ca acesta sa fie in stare perfecta, nefolosit, in ambalajul intact original. In caz contrar Synergo Europe isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului sau de a-l credita partial.