ROmedic Firme medicale Echipamente pentru terapie

Livrare

Livrarile se fac din depozitul Synergo Europe, taxele de transport neincluse. Exceptie fac ofertele in care conditia de livrare este specificata separat. La comenzi de RON 500,- livrarea se face fara taxe de transport, exceptie facind mobilierul sau produse grele / voluminoase. In acest caz doar o parte din cheltuielile de transport vor fi facturate clientului.
Synergo Europe va face toate eforturile necesare pentru a livra in timpul mentionat in oferta, dar nu va fi niciodata responsabil pentru orice paguba sau pierdere suferita de cumparator datorita intirzierii la livrare.
Synergo Europe isi rezerva dreptul de a executa comenzile in livrari complete sau partiale in cazul in care nu exista alt acord intre parti. Livrarile partiale vor fi comunicate cu clientul pentru acord.

Anularea comenzilor este permisa doar pentru produsele aflate pe stoc la Synergo Europe in momentul receptionarii comenzii. Comenzi pentru produse care trebuie comandate special pentru client nu pot fi anulate !

Indiferent de situatie, incepand de la iesirea produselor din depozitul S.C. SYNERGO EUROPE S.R.L. riscurile carora pot fi supuse produsele si ambalajele lor sunt transferate Clientului.