ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

Reflexoterapie

Reflexoterapie
Autor: Nicu Ghergu

 

 

 

Reflexoterapie – 60 lei sedinta  (50 min) /  Abonament 10 sedinte + 2 gratis : 600 lei

 

REFLEXOTERAPIA este una dintre cele mai eficiente terapii  non invazive care ajuta organismul sa se  echilibreze si acolo unde este cazul sa se vindece singur . Terminatiile reflexogene  dispuse in zona talpilor  prin masarea  intr-un anumit sens si cu o intensitate potrivita stimuleaza organismul si il determina sa ajunga la starea de sanatate  optima.

„Reflexoterapia este o tehnica veche ce are stranse legaturi cu stiinta si este folosita pentru a diagnostica, pentru a vindeca, si pentru a preveni boli sau afectiuni care sunt legate de un organ specific fiecarei zone care trebuie masata. Aceasta tehnica este cunoscuta din antichitatea chineza si cea egipteana si consta intr-un masaj efectuat in diferite zone reflexogene precum palmele, talpile si capul. Prin masarea acestor zone organismul elimina toxinele din corp, imbunatateste circulatia sangvina si echilibrul. Aceasta tehnica presupune masarea punctelor care au fost diagnosticate ca fiind sensibile cu articulatiile interfalangiene, avand o ordine care ia in considerare ecoul biologic al unui organ anume care este reprezentat. Pentru masarea punctelor reflexogene nu se folosesc obiecte intermediare (betisoare, baghete, cristale, bucati de lemn).

Prin reflexoterapie  corpul omului este stimulat si poate avea o functionare perfecta depinzand de un numar de sedinte in functie de problemele de sanatate ale fiecaruia, de modul de viata sau de vechimea afectiunii.

Reflexoterapia este cunoscuta ca avand mai multe efecte asupra corpului nostru:
– stimularea nervoasa
– dislocarea cristalelor
– eliberarea hormonilor din creier
– stimularea sistemului circulator
– stimularea sistemului limfatic
– influenta psihologica
– potentialul electric anormal”

(Sursa: reflexoterapie.org)

O parte foarte putin cunoscuta a reflexoterapiei este REFLEXOTERAPIA FACIALA.
Fata noastra are o multime de puncte reflexogene care, stimulate corespunzator, aduc ameliorarea multor probleme de sanatate.
Si in acest caz, terapeutul cu experienta este cel mai in masura sa stabileasca schema personalizata.

REFLEXOTERAPIA este metoda de tratament care mi-a adus cele mai  mari satisfactii profesionale. La inceput am fost sceptic in ce priveste reflexoterapia, dar cand am vazut reactia pacientilor si rezultatele  care apareau dupa cateva sedinte m-a determinat sa imi iimbunatatesc metoda de tratament.

REFLEXOTERAPIA pe care eu o practic in prezent este o metoda mult imbunatatita, astfel ca inca de la prima sedinta pacientul  observa o diferenta clara in ce priveste starea de bine.Recompensa  sufleteasca  pe care o am cand  pacientul  iese din cabinet cu fata zambitoare depaseste  cu mult  orice  recompensa materiala, de aceea nu  ezitati sa ma contactati ori de cate ori  aveti nevoie de  informatii sau tratament.

 

REFLEXOTERAPIA o recomand in primul rand persoanelor sanatoase, pentru ca avand zonele reflexogene curate, problemele de sanatate sunt tinute la distanta. Pentru mai multe detalii, puteti sa ma contactati.

 

Cu stima,

NICU GHERGU 

specialist in REFLEXOTERAPIE, MASAJ, TERAPII ARTICULARE, NUTRITIE si FITOTERAPIE

 

Vizioneaza un filmulet despre reflexoterapie Emisunea Mereu in forma AGRO TV